BMLady ритрийт – бизнес и личностно развитие

BMLady ритрийт – бизнес и личностно развитие
 
В средата на месец април се състоя първият Пролетен Ритрийт на Дамски Бизнес Клуб BMLady. Събитието се състоя в луксозен хотелски комплекс на брега на морето в Североизточна България.

Участие взеха бизнес дами от Варна, Бургас и София, част от голямото семейство на Бизнес Клуб BMLady. Присъстваха и гости на мероприятието, което премина с огромен успех.


Темите, които се представиха по време на ритрийта бяха свързани с бизнес и личностно развитие, като основно бяха с практическа насоченост. От теми как да постигнем стилна ежедневна грим визия за по – малко от 5 мин., до изкуството на успешните преговори и медитацията като начин за достигане на вътрешна хармония и мир. Част от темите бяха представени от членовете на Клуба – дами, развиващи собствени бизнеси в областта на Beauty индустрията, счетоводството, коучинга, предприемачеството.
Други интересни теми представиха гост – лекторите на събитието – системи за лична трансформация, умения за преговори, медитация.

В продължение на три дни атмосферата беше прекрасна. Възможностите пред участниците бяха безброй. Качествен нетуъркинг, нови знания, обмяна на контакти, споделяне на добри практики, добавена стойност, среда за равитие– това са малка част от нещата, които си „взеха“ присъстващите.

С нетърпение очакваме следващите събития на Бизнес Клуб BMLady!
 
 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар