Бизнес по време на пандемия


„Дамски клуб БиЕмЛейди“ продължава дейността си онлайн! Вижте как да се включите.
 

Бизнес по време на пандемия
 
Странно нещо е животът - днес сме добре, а утре – никой не знае. Събитията от последните дни доскоро само ги гледахме по филмите, а днес ги изживяваме наистина. Толкова много неща изчетохме и изслушахме по телевизии, радиа и сайтове за коронавирус, COVID-19 и страшната пандемия и последиците върху здравето и бизнеса.
 
Да, сега положението е такова – трудно и неясно, но ако погледнем по-оптимистично - няма да е все така. За да се съхраним, за да може да продължим да живеем нормално, трябва да се стегнем и да мислим трезво.
 
На всички с бизнеси ни е трудно и неизвестното ни притеснява, но няма какво друго да направим, освен да продължим напред.
 
Аз също скоро започнах и не смятам да приключвам преди да съм се развихрила, да съм показала възможностите си и реализирала мечтите си. Затова смятам, че сега, повече от всякога, трябва да направим всичко възможно, за да продължим.
 
Когато създавах клуба, мечтаех да направя така, че жените в бизнеса да се подкрепяме, да се зареждаме една друга, да създаваме трайни бизнес партньорства и приятелства. В условия на криза „Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди“ доказва точно това - стремим се да осигурим максимална подкрепа и комфорт на всеки член на клуба.
 
Възхищавам се на хора, които продължават да работят и да намират начин да се справят с тази трудна ситуация. Тъй като има много положителни примери, на които се радвам, ще публикуваме за всеки един от тях статия, представяйки ги като личности, запознавайки ви с техния бизнес и как те са намерили начин да се справят в това положение.
 
За мен всички те са смели дами, можещи, амбициозни, знаещи - точно такива, каквито „Дамски клуб БиЕмЛейди“ иска да подкрепя!

Общувайки помежду си, можем да изградим дълготрайни връзки, да извлечем максимална полза от мъдростта и познанието, които открито споделяме една с друга.
 
Ще можем да общуваме с жени предприемачи и заедно да си помагаме, да направим необходимите промени в положителна насока както в бизнеса си, така и в нас самите. Целта ни е да направим живота си по-добър, а кариерата си по-успешна.
 
Ако желаете да станете член на клуба или да се включите във Фейсбук групата ни, достатъчно е да ми пишете на посочения имейл или в контактната форма на сайта.
 
Работя със сърце и душа и ме е грижа!

Майя Атанасова
 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар