Знанията откриват пред всички нас нови хоризонти.

Всеки родител иска най – доброто за своето дете и в съвременният свят е напълно възможно да предложим на децата си знания от разнообразно естество с помощта на различни учебни методики и способи.

Сияна Младенова е собственик и управител на Smarty Universe –  три детски образователни центъра в гр. Варна, предлагащи различни обучения за деца. Образователните центрове Smarty Universe създадени през 2019г. работят по методиките на Smartykids Bulgaria, като в началото са предлагали курсове по  ментална аритметика. Към настоящият момент центровете предлагат курсове и по  бързо четене, курсове по финансова грамотност, логопедични курсове, роботика, здравословно хранене за деца,  английски език по методиката на National Geographic.

Освен успешна бизнес дама, Сияна Младенова е майка на четири деца. Завършила е “Публична Администрация” и “Консултативна психология”. Дълги години е трупала опит във голяма финансова институция. Специализира в обученията на деца със СОП / специални образователни потребности/, като през последните години активно се занимава с обучения и методики, свързани с личностното развитие на децата.

Сияна Младенова успешно съчетава ролята на майка и бизнес дама. За нея курсовете са част от образователният процес, като допълват и подпомагат задължителното образование. Стреми се към отварянето на още няколко центъра, за да могат повече деца да имат възможност да се обучават и надграждат знанията си.

Siqna Mladenova
Siqna Mladenova

Още за Сияна Младенова и детски образователни центрове Smarty Universe

ФБ: SmartyKids Варна Аспарухово – Детски образователен център

Web: https://smartyuniverse.com/

Smartykids 64Wedding Varna BSR Blak sea rama

Pin It on Pinterest

Shares