Вътрешна хармония за работещи майки

       Всяка една майка  си задава въпроси, свързани с това добра майка ли е, успява ли да отглежда децата си пълноценно. В съвременният свят жената изпълнява няколко роли едновременно - на работеща жена, на майка, на грижовна съпруга. Често се съмнява в собствените си сили и пренебрегва успехите си, като дава превес на критичното отношение към себе си и към това как се справя, дали прави достатъчно за семейството и децата си.  

       Вътрешна хармония за работещи майки са обучителни и менторски програми, чрез които работещите майки да постигат високи цели докато отглеждат децата си пълноценно. Доктор Галя Манчева е създател да програмите, майка на две деца, предприемач и опитен финансист, доктор по политология.  

      На база информацията, свързана с децата и детското здраве, която събира и анализира през последните двадесет години и на база своя личен опит,  доктор Галя Манчева предоставя работещи стратегии на майки, които искат по - добре да управляват времето, енергията и личните си финанси. Програмите й са помогнали вече на множество жени да бъдат успешни, да преминават с лекота пред препятствията по пътя към успеха, като същевременно  отделят повече време за децата си, подобряват финансовото си състояние и се чувстват пълноценни.  

Доктор Галя Манчева е създател на Академия за детско здраве и основател на фондация “За по - здрави деца”. 

Подробна информация за програмите и дейността на д-р Галя Манчева: 
FB: http://www.facebook.com/Vatreshnaharmonia
Web: consult.mancheva.info
Web: mancheva.info
Автор: Сътрудник1
Напиши коментар