Кариерата ни - успех или тежест?

         Потънали в обичайното ежедневие често не осъзнаваме каква нужда имаме от промяна. Съпътствани от страх, напрежение и изпълнени от съмнения, много хора не се решават на кариерна промяна. Не са сигурни в собствените си възможности, макар и да усещат, че работата им носи повече тежест, отколкото удовлетвореност. 

Същите съмнения е изпитвала и Галина Кустева по пътя на своето кариерно развитие. Преминала през различни сектори и дейности, тя е била в търсене на работата. На работата, която ти дава сила, увереност и чувство, че си полезен.  

Към настоящият момент Галина Кустева е експерт кариерно развитие и реализация. В търсене на отговорите за себе си, Галя натрупва безценен опит, който прилага в ежедневната си работа - да помага на други хора да открият радостта, посоката и смисълът в кариерата. Успешно развива стратегии за растеж и кариера. Тя е сертифициран кариерен консултант, специалист обучение и развитие. Изучава “Неформално образование” в СУ “Св. Климент Охридски”.  В работата си прилага  доказани научни методологии, съчетавайки ги със своите интуитивни насоки за всеки човек, с когото работи. Галина Кустева провежда семинари и индивидуални консултации.  

Благодарение на нейните методики всеки от нас може да открие нови перспективи за себе си и да достигне до мечтаната кариера.  

 
Автор: Сътрудник1
Напиши коментар