Светът на чакрите. Чакри, емоции, практики и здраве.

Светът на чакрите. Чакри, емоции, практики и здраве от Д-р Валерий Шакола, лекар – иглотерапевт.
Повече от 30 години помага на хора с болки, депрессии, стерилитет да живеят пълноценен живот без болка, в добро емоционално състояние и реализация.

Чакра на санскрит означава колело. Част от индийска традиция е учението за чакри – енергийните центрове в човешкото тяло със закодирани феномени на здраве, творчество, развитие.
Отдавна съвременният човек да се грижи за своето състояние като посещава йога практики, прави упражнения, спазва диети.
Интереса към себе си и към своите възможности е това, което изважда от монотонно движение в коловоза.

В рамките на един час ще поговорим за чакрите, къде се разполагат, какви характеристики имат и как да ги балансираме/събудим/успокоим. Здравето, теглото, тонуса, мисленето, чувство за живот е свързано с различните чакри, преплетено в неповторима при всеки човек комбинация. Стъпка по стъпка с чакрални техники подпомагаме решаване на проблеми в различните области.

На срещата, освен основна информация и практики, ще ви представя и апаратът за диагностика.
Правя такова изследване на всеки пациент, с който започваме лечение, за да имам отправна точка за посоката в процеса на възстановяване на здравето и за да мога да проследя как протича той.

За диагностиката с апарат DEpuls+
В практиката си на лекар-иглотерапевт за да избера най- подходящите за въздействие биоактивни точки, които да използвам в процедурите иглотерапия, психологичните техники, които да приложа и ЦиГун практиките, които да препоръчам, извършвам допълнителна диагностика.
Тя дава информация доколко са болезнени или безчувствени точките, а това вече ми показва кои системи са в дисбаланс и съответно накъде трябва да се насочи терапията.
Работя с апарат DePuls+.
Той е биорезонансно устройство за експресна диагностика, чрез което получавам информация за това какви физически и психоемоционални ресурси има вашият организъм и определям броя процедури и програмата, която да следвате, за да поддържате ефекта по време и след приключване на курса терапия. 

 Диагностиката с апарата DEpuls+ помага да се определят нивата на стрес, напрежение, имунитет, енергията на организма и тази нагледна информация обсъждаме заедно с пациента и изграждаме стратегия за справяне с проблема и как да се повлияе на саморегулацията на организма, така че да се възстанови баланса в системите.
Разбира се, тази диагностика е много ценна и за хора, които искат да получат по-изчерпателна информация за състоянието си в момента и да използват тази информация за профилактика, а защо не и за да се мотивират да поддържат все така добро своето здраве.

Ако и вие сте любопитни да узнаете повече за нивото на имунитета си в момента и да получите яснота относно цялостното състояние на вашият организъм, то аз ви очаквам на телефон 0887 220 161, за да запишем час за вашата диагностика.
https://www.shakola.com/ 

 
 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар