Студио Lashes Room помага на момиче в нужда за бала

Напълно безплатно озаряване на визията за бала ще получи една абитуриентка от студио Lashes Room.
Подаръкът е предназначен за момиче, което има финансови затруднения и няма възможност да се погрижи за визията си.
Грижа за кожата на лицето, грижа за миглите и веждите в приятелска обстановка очакват младата дама. Срокът за записване е до 27.04.2022г., а на 28.04. 2022г. ще бъде изтеглена една от записаните млади дами.


Мария Тодорова е собственик на козметично студио LashesRoom гр. Бургас. Тя е козметик-ламимейкър и се грижи за подчертаване на естествената визия на жените. Помага им да спестяват както средства, така и време, а и доста усилия при ежедневната си визия, с което да се чувстват уверени и да бъдат успешни.
 
Разкажи ни малко повече за кампанията. Защо избра да се включиш с помощ точно за абитуриентка?

Подготвяйки кампанията си за абитуриенти се върнах в спомените си назад във времето. Събитията в моя живот се стекоха по необичаен за възрастта ми начин. Родителите ми бяха далече. И не, че нямаха съвсем възможности, но бяха доста ограничени в онзи период. Налагаше ми се да направя избор – дали да се погрижа за кожата си или да избера по-скъпата рокля, която ме заплени. Сега ми се иска да променя това и ако мога да направя поне една девойка по-щастлива на празника си, то за мен това щастие ще е умножено.
Винаги, когато работя с момичета в ученическа възраст се зареждам от енергията им. Излъчват особена нежност и чистота. На прага между детството и възрастния човек, правят планове за университет, за работа. Изключително вдъхновяващо е за всеки, който ги слуша.
 
 Разглеждайки изминалите ти кампании, става ясно, че обичаш да правиш подаръци. Не давате ли много?

Да подарявам ми носи повече позитивна емоция дори от получаването на подарък. Мисълта за радостта на отсрещния човек ме мотивира да дам най-доброто от себе си. Просто обичам щастливите очи. А и моята мисия е да помагам на жените да се чувстват прекрасно в собствения си образ, да бъдат уверени и свободни от ежедневния ангажимент по визията си. Така съм сигурна, че повече дами се събуждат готови за предизвикателствата на деня и постигат успехи с лекота. Защото... Всички знаем колко определяща е визията във всичко, което правим, нали?
 
Да, определено визията има тежката дума. Защо избра 28.04 за обявяване на късметлийката?

Това е рождената ми дата, която аз истински обичам. Определено се чувствам късметлийка и вярвам, че този ден ще донесе късмет и на още някого. Така или иначе е необходимо процедурите да не се извършат непосредствено преди бала. Грижата за кожата не е еднократен акт, изисква се последователност и упоритост. Необходимо е да се въведе правилна рутина у дома. Процедурите в козметична кабина вървят ръка за ръка с домашната грижа – козметика, хранене, навици.
 
Каква е грижата, която ще получи абитуриентката?

Пакетът, който съм избрала, е най-големия пакет в абитуриентската кампания - "ВИП" и включва две посещения. За да имам удоволствието два пъти да бъда в компанията на избраната госпожица.Разбира се, ако кожата е проблемна и има нужда от повече грижи – с радост ще увелича посещенията. Процедурите са насочени към грижа за кожата на лицето, ламиниране на миглите и веждите. А идеята е да се подготви една по-добра основа за предстоящия празничен грим. Разбира се – грижата за кожата не е каприз, а инвестиция. Когато мине събитието, все пак тя ще се радва дълго на постигнатите резултати.
 
Как става записването в кампанията?

В кампанията могат да се записват както момичета, които имат проблем със семейния бюджет, така и да бъдат предложени такива от техни съученици, родители, приятели.
Това е един много деликатен момент. Със сигурност финансовите затруднения предизвикват срам, неудобство. Но аз обещавам, че ще се запази конфиденциалността. Снимки няма да бъдат събирани и публикувани. Всеки, който иска да запише абитуриентка в кампанията, може да го направи като посочи имена, телефонен номер, училище, както и кратко описание - защо са я избрали, защо трябва да се погрижа за нея на Имейл адрес: studio@lashesroom.com
 
И последно– ще отправя призив към колегите в сферата - ако това стигне до фризьор, маникюрист и/или гримьор, които искат да се включат и да допълнят празничната визия на момичето - могат да се свържат с мен, за да се уговорим за подробностите на по-късен етап. Знам, че за колегите, балните дни са много натоварени, но и вярвам, че все някой би отделил малко време, за да помогне и да завършим празничната визия. Ще се радвам да обединим сили и да подарим щастието, което всяко момиче заслужава.
 
Вярвам, че ако всеки от нас помогне на поне един човек в нужда – светът ще бъде много по-красив и спокоен. И доброто ще продължи пътя си. Не е толкова трудно, стига да го поискаш, нали?
 
За контакти с Мария Тодорова :
Тел.: 0896/ 166 101
Email: studio@lashesroom.com
Web: https://lashesroom.com/
FB: https://www.facebook.com/lashesroom88/
Instagram: @mylashesroom
 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар