Списание Български предприемач Ви кани на своя грандиозен рожден ден!

Когато става дума за предприемачество, веднага в съзнанието изниква списание "Български Предприемач". Това е първият и единствен позитивен медиен бранд в България. Създаден през 2020г. в разгара на световната пандемия от Covid-19, списанието бързо набира популярност, като към момента има над 12000 регистрирани потребителя, почти 300000 посещения, читатели от над 30 държави и 4 континента. Основната мисия на списанието е да разпространява позитивизъм, като подкрепя предприемачите и стартъпите в България.
В "Български предприемач" ще откриете информация от топ мениджъри, утвърдени предприемачи, влиятелни лидери. На страниците на списанието ще намерите практически съвети, реални бизнес казуси и иновативни идеи. Информацията е полезна и представена по позитивен начин, като се цели създаването на добра среда за предприемачество в България. Списание "Български предприемач" ще отпразнува своят рожден ден на 04.06.2022г. в гр. Несебър, в комплекс "Посейдон".
Събитието събира на едно място представители на бизнеса, общественият живот, неформалното образование и други. Имате възможност да се докоснете до топ лидерите в българският бизнес, възможност за нетуъркинг, да създадете полезни контакти, да обмените опит и идеи с мениджъри от различни компании. Всичко за предприемачеството и развитието му на едно място. Ще има още търгове, модни ревюта, безброй подаръци, неограничени храна и напитки, като за доброто настроение ще се погрижи обичаният от всички Орлин Павлов.
Заповядайте! Очакваме Ви!
Контакти:
BEM.BG
Имейл адрес: popova@bem.bg
Телефон за връзка: +359 893 044 828 - Ива Попова


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар