Онлайн Бизнес закуска с Клуб BMLady - 19.01.2022г.

На онлайн срещата на Дамски бизнес клуб BMLady – Бизнес закуска, която ще се проведе на 19.01.2022 г., сряда, от 08:30 ч.ще има разширено представяне на Маргарита Николова -управител на Заведение Манджера от гр.Варна. 
Под формата на интересна презентация, Маргарита ще разкаже за „Манджера” – всичко за твоята трапеза на едно място. „Манджера” съчетава концепцията на пекарна, сладкарница, магазин, топъл, студен бюфет, алакартен ресторант на сервиз и тематични вечери с менюта от висшата кулинария, като за първи път в България предлагат и Монгос меню. Всеки ден на витрината може да откриете 18 топли и 14 студени ястия, приготвени от висококачествени и подбрани продукти, които могат да задоволят вкусовите желания на всеки. Маргарита ще сподели за допълнителните услуги, които предлага „Манджера” – кетъринг, торти по поръчка, тестени изделия по поръчка, тематични месечни предложения.

За да се включите като гост на онлайн срещата и да станете част от това приятно преживяване с членовете на Дамски бизнес клуб BMLady, първо се регистрирайте тук:
https://bmlady.eu/guests/
или се обадете на телефон: 0895 776 100
 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар