Онлайн Бизнес закуска с Клуб BMLady - 04.11.21

На онлайн срещата на Дамски бизнес клуб BMLady – Бизнес закуска, която ще се проведе на 04.11.2021 г., четвъртък, от 08:30 ч., очаквайте много красота, стил и оригиналност.
 
Една дама, която е от новите членове на клуба, ще направи своето разширено представяне. Това е Силвия Котева от гр. София, която е собственик на бранда Si Deco. Силвия изработва дизайнерски декорации от смола - маси, пана, картини, огледала и други, както и декоративни ароматни свещи с големина до 1 м. Помага на архитекти и интериорни дизайнери да впечатляват с уникална атмосфера и да са от предпочитаните в бранша. 

На срещата тя ще разкаже за своята дейност и за това как помага на хората да правят по-красиви и уютни домовете си, хотелите, спа центровете и т.н. и ще можем да се насладим виртуално на нейните творения.
 
С помощта на онлайн срещите дейностите на бизнесдамите достигат до всяка точка на света и до много повече потенциални и реални клиенти и партньори.Те са чудесен начин за комуникация и реклама на бизнесите.
 
За да се включите като гост на онлайн срещата и да станете част от това приятно преживяване с членовете на Дамски бизнес клуб BMLady, първо се регистрирайте тук:
https://bmlady.eu/guests/
или се обадете на телефон: 0895 776 100


Автор: Сътрудник
Напиши коментар