Медитация с Лилия Оверман – онлайн среща на 20.09.21

На онлайн среща на 20.09.2021 г. от 19:30 ч., която е специално организирана за дамите от Дамски бизнес клуб BMLady, Лилия Оверман от гр. Мюнстер, Германия, ще ни посвети в тайнството на медитацията, ще ни разкаже повече за тази популярна практика и ще представи себе си.
 
Лилия Оверман е холистичен ментор и коуч за жени, който подкрепя жената в собствения ѝ път, напомня ѝ коя е и какви морални, индивидуални и характерни ресурси притежава и че единственото богатство, което има и което никога не губи ценността си, е самата тя. Лилия е същот и енергиен терапевт и невролингвист, както и собственик на L.OVErmann. 
 
Призванието ѝ е да бъде Queenscoach и да създаде едно кралство от кралици, които живеят собствения си живот щастливо, в любов към себе и околните и вътрешно, и външно изобилие. Кралици, които са доволни и благодарни за себе си и са успешни и преуспяващи, и най-вече - вътрешно свободни личности.
 
На онлайн срещата на 20.09.2021 г., понеделник, от 19:30 ч. тя ще ни представи една от своите 45-минутни медитации, популярни сред нейните клиенти.
 
Медитацията с Лилия Оверман е за членове и гости на Дамски бизнес клуб BMLady. За да присъствате като гост, първо попълнете формуляра:
https://bmlady.eu/guests/
или звъннете на телефон: 0895 776 100


Автор: Сътрудник
Напиши коментар