Наси Георгиева

Наси Георгиева е от гр. Бургас. Още през 2011г., тя създава своята туроператорска фирма – „Фор А Холидей

 

Ентусиазмът, който влага ежедневно в работата си, прави фирмата й повече от успешна. Компанията се развива бързо и печели все повече щастливи туристи. Тук ще намерите пълна информация за избраната от вас почивка, като може да разчитате на компетентно мнение и добри практики. Наси приема работата като удоволствие, което й носи все повече успехи и доволни туристи.

На „Фор А Холидей” може да разчитате винаги, когато желаете да посетите дадена дестинация и да се сдобиете с нови спомени. Туроператорът предлага индивидуални, семейни, групови ваканции, резервации, настаняване, изхранване, трансфер. Предлага още продажба на самолетни билети за България и чужбина, екскурзии в страната и чужбина, настаняване в хотели, частни квартири, транспорт. Фирмата може да ви съдейства при организиране на лични и семейни празници, фирмени мероприятия, конференции, семинари, тийм билдинг, обучения, търговски презентации.

Наси споделя, че клиентите йзаслужават най – доброто и могат да го открият във „Фор А Холидей”. Фирмата е еталон за качество и коректност.

Дългогодишният опит в сферата на туризма, както и отдадеността към работата, правят Наси Георгиева успешна, целеустремена дама, постигаща удовлетворение в работата си и много щастливи клиенти.

Nasi Georgieva
Nasi Georgieva

Още за „Фор А Холидей“:
Web: https://4aholiday.com/
Fb: 
Фор а Холидей / 4 a Holiday

Pin It on Pinterest

Shares