Нейният успех не е твой провал

 Трябва да се разделим с идеята, че успехът на друга жена означава, че ние ще се провалим.
Нека да бъдем реалисти. Познато ви е онова усещане в стомаха, когато видите пост за удивително постижение на някоя жена в социалните мрежи, нали?
Мога да заложа чантата си Chanel , че дори да обожавате и да подкрепяте тази дама, в първоначалната ви реакция има доза завист.
И това е в реда на нещата! Дори е съвсем естествено. Заложено ни е да мислим, че ако някой друг притежава нещо определено, за вас остава по-малко от него.
И понеже това е обичаен модел на мислене, вероятно не е далеч истината.
Искам да престанете да мислите, че сте се провалили по някакъв начин, само защото не сте постигнали това, което други жени вече имат. Подобно отношение ще разруши вас и вашият бизнес. Всяка от нас следва свой собствен житейски път и има причина той да криволичи по определен начин.
Повярвайте, че всяко нещо идва в точния момент, и знайте, че това, което е определено за вас, няма да ви подмине.

  Ако някога сте се чувствали по този начин, опитайте практики, които ще променят начина ви на мислене. Следващия път, когато видите успяла бизнес дама, постигнала отлични резултати в работата си, първо искам да й изпратите любов, а след това да си представите, че на самите вас се случва нещо удивително.
Използвайте положителната енергия на тази жена, за да разпалите и своя огън, независимо че целите ви изглеждат напълно различни. Представете си, че и вие можете да имате всичко, е моментът, в който се освобождавате от вредния си мисловен модел.
Срещнете се с успяла жена и поговорете с нея!
Изпратете й имейл и я поздравете. Поканете я на кафе. В зависимост от това колко добре се познавате я помолете да стане ваш ментор, ако има време за това, или х поискайте съвет.
  
​  Трябва да променим вибрациите помежду си. Да поздравяваме и да помагаме на своите сестри, без да се чувстваме неудобно. Ако вярвате, че има достатъчно за всяка от вас, защо да нямате желание да отпразнувате успеха на друга жена?


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар