Кожа целуната от слънцето, споделено от Таня Пейчинова

Кожа целуната от слънцето, без значение от прогнозата за времето

Нека си го признаем, момичета с тен изглеждаме много по-свежи, всичко ни стои по-добре и настроението ни е чудесно! Аз съм от момичетата които не се излагат на слънце. Първо, защото не почернявам, дори да стоя цял ден на плажа, и второ, защото слънцето е враг номер едно за кожата.

След злощастния ми опит с излагане на слънце вече не излизам без слънцезащитен крем ( лятото съм с фактор 50 ). Преди години бях получила слънчев удар и не ми стигаше това, че се чувствах много зле ( температура, повръщане и отпадналост ) но и от тогава имам няколко останали петънца по кожата, които така и не успях да премахна и които до ден днешен ми напомнят, колко опасно може да е то.

Истината обаче е , че и аз обожавам да виждам лицето и тялото си с тен и днес ще ви разкажа за един уникален продукт без, който не оставам, а именно капките на Isle of Paradise. Открих ги в сайта на Look fantastic.com, в който има страхотни продукти на страхотни цени, не веднъж съм поръчвала от там и винаги съм оставала доволна.

 

С любов,

Tanya Peychinoff
Повече може да прочетете в блога на 
Tanya Peychinoff https://tanyapeychinoff.com/кожа-целуната-от-слънцето-без-значени/ 
Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар