Мария Тодорова

Жените сме известни с това, че сме суетни. Искаме винаги да изглеждаме съвършено, да предизвикваме внимание и да използваме най – висококачествени продукти. Разбира се всичко това трябва да ни отнема малко време и да изглеждаме естествено.

Противно на тенденциите все повече жени залагат на естествената визия и търсят натурално излъчване и методи за разкрасяване, които са безболезнени.

Мария Тодорова е козметик – ламимейкър и създател на първото и единствено по рода си в гр. Бургас студио Lashes Room. Макар и магистър по икономика, преди няколко години Мария открива истинската си страст – да работи в сферата на красотата, да помага на жените да се чувстват красиви, уверени и свободни. Студиото е специализирано в ексклузивно предоставяне на услуги за естествени мигли и вежди.

В Студио Lashes Room ще откриете услуги като ламиниране на мигли, вежди,биотатуаж на вежди,Wow Brow ламиниране.

За всички процедури се използват качествени и доказани в световен мащаб продукти, като наред с това получавате лично отношение и индивидуален подход.

Мария Тодорова споделя, че студиото е малко женско островче, където ще релаксирате докато нагласата на света към вас се променя и ще прекарате време в уютна и спокойна обстановка.

Maria Todorova

Повече за Студио Lashes Room:
FB: https://www.facebook.com/lashesroom88/
IG: @mylashesroom
Web: http://www.lashesroom.com/

Lashes Room

Pin It on Pinterest

Shares