Мария Тодорова

Представяме ви Мария Тодорова – козметик-ламимейкър, основател на студио Lashes Room в гр. Бургас!
 
Мария Тодорова е родена и живее в гр. Бургас. Завършва образованието си в сферата на икономиката и е магистър-финансист. Не тази сфера обаче й носи удовлетворение.
 
Преди малко повече от две години сменя рязко посоката и се насочва към онова, което винаги е обичала, а именно – да помага на хората. Открива своето призвание в сферата на красотата съвсем случайно и създава студио Lashes Room с идеята да помага на жените да се чувстват красиви по всяко време на денонощието.
 
Дейността на студиото е тясно специализирана в предлагането на услуги Лашлифтинг, Биотатуаж на вежди Brow Henna и Ламиниране на вежди.
 

Като козметик-ламимейкър, Мария помага на жените да бъдат по-уверени, желани, спокойни и да имат повече свободно време като се грижи за подчертаване на тяхната естествена красота – напълно безболезнено и здравословно.
 
Студиото е единствено по рода си в изключителното предлагане на само тези услуги. За краткото време от основаването му са подбрани най-качествените и доказани в световен мащаб продукти, с които се постигат най-добрите резултати. Индивидуалният подход и специално отношение към клиента обикновено прераства в приятелство.
 
Предлаганите процедури са разкрасителни по своята същност, но това не е типичното студио за красота. В Lashes Room дамите получават много повече или както самата Мария обича да казва – „процедури с удължено освобождаване“. Ден след ден, всяка една дама се чувства по-свободна, прекрасна и уверена, благодарение изцяло на своето естествено излъчване.
 
„Да се събудиш с прекрасно извити мигли, оформени и подчертани вежди – готова да покориш света, без да се налага да отделяш 1 час пред огледалото сутрин, е доказано незаменимо удобство, а и дава голяма свобода. Моята мисия в живота винаги е била да помагам на хората. Сега получавам и най-високата отплата за това – очарователно усмихнати очи. А очите, както знаете… те никога не лъжат.“ – Мария Тодорова, основател на студио Lashes Room – гр. Бургас

Maria Todorova
Maria Todorova

Pin It on Pinterest

Shares