Как рабори explosion.bg ?

КАКВА Е ЦЕЛТА НА EXPLOSION.BG И НА КАКЪВ ПРИНЦИП РАБОТИ?
 
Целта на EXPLOSION.BG е рекламата и по-точно как чрез най-новия и ефективен начин за реклама – нейтив, бизнесите ще достигат до повече потребители и клиенти.
Основният принцип, на който работи EXPLOSION.BG, е именно нейтив рекламата.
Освен нейтив реклами, EXPLOSION.BG предлага и други възможности за реклама, като банери, разположени на различни позиции в сайта и др.
 
КАКВО Е НЕЙТИВ РЕКЛАМА?
 
Нейтив рекламата (от англ. ез. – Native Advertising или Native Ad) е вид реклама, която органично се вписва в съдържанието на дадена медия, изглежда като част от редакционния поток на страницата и деликатно и ненатрапчиво рекламира даден бизнес, продукт или услуга без да нарушава потребителското преживяване. Нейтив рекламите освен да рекламират, имат функцията и да забавляват, да предоставят интересни и любопитни факти, както и информация, която би била полезна и вълнуваща за потребителите.
 
КАКВИ ВИДОВЕ НЕЙТИВ РЕКЛАМИ ПРЕДЛАГА EXPLOSION.BG?
 
Сайтът предлага няколко варианта на нейтив рекламиране:
  • Чрез статии в съответната категория, подходяща за бизнеса, и разположени на различни позиции в отделните страници.
  • Видеа, които чрез кратко репортажно съдържание, предоставят интересна информация и същевременно насочват деликатно към съответния продукт или услуга.
  • Подкастове, чрез които в аудио формат потребителите получават необходимата информация по дадена тема.

За улеснение на бизнесите, EXPLOSION.BG предлага удобни и изгодни НЕЙТИВ РЕКЛАМНИ ПАКЕТИ спрямо нуждите от реклама на съответния клиент.
 
Вижте повече в НЕЙТИВ РЕКЛАМНИ ПАКЕТИ.
 
За да научите за всички начини на реклама, както и за допълнителна информация относно нашите предложения, свържете се нас от тук:
https://explosion.bg/kontakti.html
или на тел.: 0895 776 100