С дъх на здраве, красота и успешен нетуъркинг!

     Едно от най – хубавите неща, които се случват в Дамски Бизнес Клуб BMLady, това са съвместните проекти между дамите и техните бизнеси. Партньорствата между дамите са успешни и резултатите не закъсняват.
     Таня Пейчинова е  създател на блога tanyapeychinoff.com  и един от най – бързо развиващите се инфлуенсъри в България.
     Таня Стоянова е представител на руската компания TianDe – компания предлагаща продукти за здраве и красота. Тя е с ранг партньор в компанията.
 Освен че са с еднакви собствени имена, поради естеството на работата си, двете дами от клуба намериха допирни точки, обединиха сили и реализираха общ проект.
     Таня Пейчинова имаше възможността да изпробва от продуктите на марката TianDe и в   статии в своя блог, тя сподели личните си впечатления от продуктите. Получи се страхотна фотосесия и рекламна кампания, като така повече хора научиха за марката, за ползите от продуктите  и как могат да си поръчат от тях.
     Таня Пейчинова е клиент и на студио за лазерна епилация в гр. Варна – Impulse.  Студиото се отличава с висок професионализъм. Използваният от тях лазер е от най- висок клас, като резултатите са видими и трайни. Освен това благодарение на  процедурите с лазер,  кожата е мека и гладка като коприна. Със постове в своите социални мрежи, Таня разказа за личните си впечатления от процедурите и колко е доволна от постигнатите резултати.
     Съвместната работа на дамите е мост към партньорски взаимоотношения, необходими за всеки един бизнес.

Повече за Таня Пейчинова:
Fb: https://www.facebook.com/tania.peychinova 
IG: https://www.instagram.com/tpeychinoff/
Web: tanyapeychinoff.com

Повече за Таня Стоянова и  TianDe Magic:
FB: https://www.facebook.com/TianDe-Magic-146620516264936
Web: http://www.tiandemagic.com/

Повече за Студио за лазерна епилация Impulse - гр. Варна:
FB: https://www.facebook.com/Studio.Impulse
Web: https://www.studio-impulse.com/

 


Автор: Сътрудник1
Напиши коментар