Маркетинг и красота - очаквано добра комбинация!

      Чудите ли се какво е общото между маркетинга и красотата? Всъщност се свързват по изключително интересен начин и успехът е неминуем.  

Всяка една рекламна кампания се нуждае от добър маркетолог, който да познава в детайли нуждите, които ще бъдат удовлетворени чрез рекламираният продукт. Катя Петрова от гр. Бургас  и нейната агенция за дигитален маркетинг  - Coonecto Digital Marketing Agency, имат за цел да помагат на малкият и средният бизнес да се развиват онлайн. Агенцията се занимава с изготвяне на онлайн маркетингови стратегии, поддръжка на фейсбук страници, имейл кампании и други.  

Макар и от  гр. Бургас, Катя и нейната агенция работят онлайн и помагат за развитието на бизнеси от различни градове. Благодарение на съвместната работа на Катя Петрова, Студио за Лазерна епилация Impulse в гр. Варна достигна изключителни успехи в своите рекламни кампании в Интернет. Даниела Милева и Йорданка Василева популяризират успешно услугите,  които предлагат в Студио за Лазерна епилация Impulse в социалните мрежи и достигат до огромна аудитория. Както самите те споделят: “ако искаш да си успешен, трябва да си сред успешни дами”.   

Колаборацията между двата бизнеса е възможна благодарение на Дамски Бизнес Клуб BMLady - клубът на успешните жени!

Още за   Coonecto Digital Marketing Agency: 
FB: https://www.facebook.com/Coonecto/
Web: https://coonecto.com/

Още за Студио за лазерна епилация Impulse:
FB: https://www.facebook.com/Studio.Impulse/
Web: https://www.studio-impulse.com/
 
Автор: Сътрудник1
Напиши коментар