Какво е общото между Бургас и Варна?

Как силните жени преодоляват граници! 

Първото нещо, което изниква в ума на повечето от нас като чуем Варна и Бургас и какво е общото между тях, това е морето. Морето е символ на сила, както и прекрасните момичета, които са част от Дамски Клуб BMLady - Мария Тодорова от гр.Бургас, Даниела Милева и Йорданка Василева - от гр. Варна.  

Когато бизнесите си партнират, километрите нямат значение. С любезното съдействие на Студио за лазерна епилация Impulse в гр. Варна,  Мария като собственик на студио  LashesRoom Lashlift & Brows в гр. Бургас, имаше възможността да покаже какво представляват на практика част от нейните процедури - ламиниране на мигли и биотатуаж на вежди. Това се случи във Варна, в Студио за лазерна епилация Impulse където няколко дами от клуба се възползваха от това да се разкрасят и да се убедят в ефекта на гореизброените процедури. Освен това беше ползотворно бизнес решение и за двете страни. 

Партньорството между двете студиа за пореден път доказва принципа на нетуъркинга. Изграждането на мрежа от контакти е ключово за развитие на бизнеса на всеки един предприемач. Не следва да се ограничаваме с определени територии или области на действия, а постоянно да търсим нови начини да се развиваме и да бъдем успешни.   


FB: LashesRoom lashlift & brows

FB: Студио за лазерна епилация Impulse

 
Автор: Сътрудник1
Напиши коментар