Българските предприемачи

           През месец ноември се състоя поредната вълнуваща среща между две дами, които членуват в Дамски Бизнес Клуб BMLady. Ива Попова, която е учредител и член на Управителният съвет на фондация „Започни Млад”,  съосновател и технически директор на списание „Български предприемач” BEM.BG,  както и основател и главен оперативен директор на технологичната компания SmartCards,  посети  Лютата ферма в с. Страшимирово.
                Лютата ферма е място, където Дарина Родинова заедно със своето семейство отглеждат над 200 вида люти чушки, сред които и най – лютата чушка в света – Carolina Reaper. Фермата разполага с производствен цех, където семейството произвеждат сладка, сосове, пюрета,  туршии, пресни и сухи люти чушки. Всички продукти са натурални, чисти, без добавки и оцветители и се предлагат под бранда – Hot Farm.
                Ива се наслади на лютият тур във фермата, който започва с разходка из фермата, където отблизо можете да се докоснете до самите растения и да научите повече за особеностите в   отглеждането им. Турът продължава в специално изградената Люта дегустационна. Дегустационната е уютно място, където ви посрещат с лют коктейл. Дегустацията продължава с  люто меню, включващо домашно приготвени вкустотии, люти сладка и разядки и завършва с лют десерт.  
                Лютият тур е невероятен начин да подарите на ваши близки и приятели нестандартно и различно преживяване, както и да организирате тиймбилдинг с  вашият екип.
                Като успешни предприемачи, Ива Попова и Дарина Родинова обмениха опит, споделиха за трудностите, които срещат по пътя си и си обещаха бъдещи срещи и партньорства.

Още за Люта Ферма:
FB: https://www.facebook.com/hotfarm.eu
Web: http://hotfarm.eu/

Още за Ива Попова, BEM.BG и SmartCards
FB: https://www.facebook.com/ivappavlova
Web: https://www.bem.bg/
Web: https://www.smartcards.tech/
 


Автор: Сътрудник1
Напиши коментар