Силните и успели жени не чакат вдъхновението за самите себе си. Те са мотивирани от собственото си пътуване.

Има нещо общо между жените, които са успели бизнес дами.
Когато ги попитам какво ги вдъхновява в момента, те отговарят че това са самите те.
Силните и успели жени не чакат вдъхновението за самите себе си.
Те са мотивирани от собственото си пътуване.
 Малка част от историята на Кара Алвил Лейба: Когато погледна назад, съм впечатлена от начина, по който съм се справяла с толкова много трудности.
Двадесетте години от живота ми бяха период на сериозно израстване, съпроводен от несигурност и съмнения. Дълго време бях отдадена на връзка, в която позволих да ме манипулират и контролират.
Самочувствието ми бе разбито от мъж, който не се притесняваше от факта, че ме кара да се чувства ужасно. Той често ми правеше забележки за начина ми на хранене и на обличане.
Дори стигна до момента, в който заяви, че би ми предложил брак само ако сваля 14 килограма.
Сега ми прилошава от мисълта, че съм позволила да се отнасят така с мен.
Можете ли да си си ме представите в подобна връзка днес? Убедена съм, че не.
Но за всичко си има причина и изпитанията в миналото просто ме направиха по-силна. Преживяното я тази трудна и често объркваща връзка ме накара да разбирам жените и да им съчувствам, когато страдат от подобни пагубни отношения.
Сега мога да споделя стратегиите, които използвах, за да изградя отново живота и самочувствието си.

  От гледна точка на средата, в която съм израснала, би трябвало да съм средностатистически случай. Отгледана от самотн майка. Незавършила колеж. С баща, който никога не е бил част от семейството. Съдбата не бе щедра към мен, но аз имах огромно желание да стана нещо повече. Знаех, че притежавам талант и страст, и осъзнавах, че трябва сама да извоювам своя успех в света.
  Избрах да бъда свое вдъхновение и да не позволя на миналото да определя коя съм в действителност. Взех решение да се концентрирам върху позитивните неща и да черпя сили от пътуването си. Избрах да напиша сама историята на моя успех. Ако се чувствате изгубени и мечтаете за ментор или добър пример за подражание, знайте, че вие притежавате всичко необходимо, за да почерпите вдъхновение от себе си. Те ще ви тласнат напред. 
​  Припомнете си трудностите, които сте преодолели и използвайте тези спомени, за да се убедите, че можете да направите и да бъдете всичко, което пожелаете.


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар