Как да обикнеш пътя, по който сте поели

Важно е да се поемат рискове. Смятам, че проучването е от голямо значение, но в края на краищата ти се налага да работиш, като следваш чувствата и инстинктите си, като поемеш рискове и показваш кураж.“
Ана Уинтур


​Необходимо е толкова много, за да си пробиете път като жени със собствен бизнес.
На първо място в списъка е условието да напуснеш зоната си на комфорт.
Да бъдем откровени: дяволски хубаво е да живеете в нея.
Лесно.
Безопасно.
И някак удобно.
Но знаели ли какво ще ви накара да се почувствате още по добре?
Удивителната жена, в която ще се превърнете, след като излезете от зоната си на комфорт и надскочите собствените си ограничения.
Когато сбъдвате желания, които не сте си мечтали да осъществите. Когато превъзмогнете страховете си и изпълните живота си с въодушевление. Когато започнете да приемате плашещите ситуации като отлични възможности за развитие и обучения.
Когато най- накрая страстта ви триумфира над вашите страхове.

Едно от най- страшните и изцяло извън зоната на комфорт на Кара Алвил Лейба, които е правила, е преследването на мечтата си за живо телевизионно предаване. Избива ли ви студена пот само като си помислите за това?
Е, аз реагирах точно така.
Затова полага много усилия да се подготвя за камерите. От първата и най- трудна стъпка- да обява на висок глас желанието и да следва тази своя мечта, през наемането на консултант, който да ми представи работата в медиите и да ме научи да пиша рекламни материали, до търсенето на подходящи пазари, изпращането на тонове имейли до продуценти, за да промотирам бизнеса и.
Скъсва се от работа, за да си позволи да пътува из страната. Организира сама служебните си пътувания и наистина стъпва на подиума на живо телевизионно предаване, молейки се да се справи добре.
Безсънните нощи, умората да летиш до нов град всеки ден, усещането, че се изправяш срещу страховете си. Всичко си струва. Успехът е много по- сладък, когато сте вложили толкова усилия за постигането му. И ако сте наистина благодарни за предоставените възможности, страхът някак си оставя на заден план.
Да поговорим за теб. Как да се насладиш на целия процес (дори да се страхуваш)? Как да приемеш върховете, паденията и всичко между тях? Как да събудиш гадната и властна жена, която спи в теб, и да изриташ страховете си? Как да окъпеш живота и кариерата си в шампанско?
Момичета, тайната е тази: сложи край на страховете с благодарност.
Изследванията сочат, че когато сме истински благодарни, ние буквално можем да променим енергията си, да се почувстваме по- щастливи и по- здрави. Май- големият подарък, който можем да си направим, е да се концентрираме върху всички, тревожност и стрес, в което страхът е господар.


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар