Искате ли да имате повече време за бизнеса си? Има решение!

    Десислава Тотева е собственик на счетоводна кантора “Варна Акаунт”. Със своят повече от двадесет годишен опит в сферата на счетоводството и данъчното облагане, Деси може да помогне на собственици на малък бизнес относно това как лесно да спазват законодателството, да имат яснота за финансовото си състояние, да планират и намаляват разходите си за данъци.  

    Кантората е специализирана в работата със фирми от строителният бранш. Без значение от дейността на вашата фирма обаче, фокусът на  кантората е към грижата за клиента и в изграждането на доверие. Оказват подкрепа на своите клиенти да изградят начин на работа и документация, които да отговарят на изискванията на законодателството. На разположение са винаги за данъчни и правни консултации. Екипът на кантората е специализиран и в това да помогне на вашият бизнес да се развива успешно и да бъде устойчив. 

      Това, което отличава счетоводната кантора от останалите е, че се съобразяват с начина на работа на всяка фирма, като на база лесна и ефективна комуникация не се допускат недоразумения и се спестява време. По този начин вие като собственици на бизнеси можете спокойно да се фокусирате върху растежа на вашият бизнес, а за счетоводните и данъчни въпроси се доверете на  Счетоводство за строителни фирми Варна Акаунт!  

Повече за Варна Акаунт:
FB: http://www.facebook.com/skvarnaaccount
Web: http://varnaaccount.com/
Автор: Сътрудник1
Напиши коментар