BMLady препоръчва Люта Ферма

До брега на варненското езеро, само на 10км. от гр. Варна, в с. Страшимирово,  Ви очаква различно и интересно преживяване.
За някои животът на село е непознат, за други, като семейство Родинови е част от техният бит и ежедневие.
Семейство Родинови създават първата Люта Ферма в България. В нея отглеждат над 70 сорта люти чушки от цял свят. 
Тук ще откриете най - лютата чушка в света, както и най - лютата българска чушка.
Ще се докоснете до бита на семейството, които с любов, отдаденост и трудолюбие се грижат за своята ферма.
Ще имате възможността да се запознаете отблизо с процеса на производство и пакетиране на любимите на много хора продукти, които се произвеждат във Лютата ферма.
Богат асортимент от различни сосове, сладка, разядки и дегустация на люти, по-люти и най - люти продукти ви очакват в  Лютата Ферма.
Ще опитате коктейл с люта чушка, който е толкова енергизиращ и галещ сетивата, че се пренасяте в друго измерение - на наслада и емоция, за която ще пазите спомена дълго.
Ще се запознаете с множеството ползи, които има лютото за нашият организъм, ще обогатите своите знания за това как да използвате лютите продукти в кулинарията.
Във фермата се организират люти турове, които са опознавателни, включват още люто меню и дегустация, разходка из фермата.
В организираните работилници за деца, те могат да се докоснат до земята, да  засеят мини оранжерия, като всичко това и още много е поднесено под формата на игри.
Различни мероприятия за вас, вашето семейство, приятели, колеги, партньори може да се организират в Лютата Ферма. 
На разположение са конферентна маса, екран за визуализации и озвучаване.
Посещението в Лютата Ферма е преживяване, което BMLAdy препоръчва и гарантира, че опитали вендъж, ще пожелаете да се върнете отново и отново във вълшебният свят на лютите чушки.

Какво още за Люта Ферма, разберете тук: 
Web: https://hotfarm.eu/
FB: https://www.facebook.com/hotfarm.euАвтор: Сътрудник1
Напиши коментар