Бизнес жените на гр. Варна на специална италианска вечер в ресторант Манджера

         През месец октомври в гр. Варна се състоя уникално събитие в ресторант „Манджера“. Бизнес жените от морската ни столица присъстваха на виртоузен кулинарен тур в духа на романтична Италия.
       На събитието присъстваха дами с различни бизнеси, които се запознаха, представиха своите бизнеси, обмениха контакти. Изключително полезна вечер с нетуъркинг, приятни моменти и емоции. Бизнес жените разказаха своите вдъхновяващи истории от света на бизнеса и споделиха част от своят опит. Всичко това в изисканата и уютна обстановка на ресторант „Манджера“, придружено със специално селектирани ястия от италианската кухня.
       Всички гости на вечерта се насладиха на вкусните италиански ястия, съчетание на характерни вкусове, качествени продукти и майсторско изпълнение. Менюто предлагаше и вегетарианска опция, за всички онези, които не консумират месо, но желаят да опитат от вкуса на Италия.
Бизнес жените препоръчват ресторант „Манджера“ – вкусна храна, качествени продукти, богат асортимент от предлагани ястия,  комфортна обстановка, перфектно обслужване. Ако желаете да поднесете виртуозно кулинарно преживяване – „Манджера“ е вашето място. Ресторант „Манджера“ е и перфектното място за бизнес срещи с вашият екип, партньори, клиенти. Често в ресторанта се организират различни тематични мероприятия, като гостите могат да се потопят в атмосферата на даден празник като си подарят различно и вкусно кулинарно преживяване.
          Ресторант „Манджера“ предлага решения и за предстоящите коледни празници – менюта с традиционни ястия от салати до десерти.
       Скоро ресторант „Манджера“ отпразнува своят 5ти рожден ден с бляскаво парти. Пожелаваме на екипът на „Манджера“ да продължават да работят все така всеотдайно, да не спират да се развиват и да ни поднасят разнообразни вкусове от цял свят, приготвени от висококачествени продукти.
Webhttps://mangera.bg/
Fb: https://www.facebook.com/mangera.bg/Автор: Сътрудник1
Напиши коментар