Beauty Boutique One – козметично студио в гр. Варна

Вилияна Божинова от гр. Варна.
Тя е управител и козметик в Beauty Boutique One – козметично студио в гр. Варна.

Вилияна вече 15 години трупа опит в сферата на красотата и е създала повече от салон за красота. Beauty Boutique One е оазис, където клиентите получават не само професионални козметични услуги, а и възможност да се отпуснат в уютна обстановка и да релаксират, докато бъдат разкрасявани.

В студиото се предлагат богата гама от козметични и апаратни процедури, както и епилация.  Тук може да се направи DermaLift – безболезнен метод, който стимулира епидермиса без болка, електропорация, радиочестотен лифтинг за лице, кислородна мезотерапия и други. Някои от предлаганите козметични процедури са: почистване на лице, специфични терапии с козметика на известни марки козметика, медицински химични пилинги и други.

Салонът си партнира успешно с испанската козметика Skeyndor, символ на качество и ефективност. Комбинацията между качествени процедури и козметика гарантират отличен резултат, който в Beauty Boutique One е постоянна величина. 

В лицето на Вилияна и салонът ще срещнете професионализъм, лично отношение и комфорт. „ Ролята на козметика е много отговорна, тъй като от неговите грижи и препоръки зависи не само козметичния ефект, но и доброто самочувствие и духовен комфорт на клиента.“ – споделя Вилияна. 

Вилияна Божинова от гр. Варна е една прекрасна дама в голямото семейство на Дамски Бизнес Клуб BMLady.
Контакти:
Адрес: ул. „Света Ирина“ 22,
Телефон - 0889075820
ФБ страница: https://www.facebook.com/beautyboutiqueone
Уеб сайт: https://beautyboutiqueone.com/
 Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар