Валентина Атанасова недвижими имоти VIP Consult Varna

Валентина Атанасова от гр. Варна е собственик на агенция за недвижими имоти VIP Consult Varna и член на Дамски Бизнес Клуб BMLady!
Валентина и нейният екип ще ви предложат ексклузивни предложения за недвижими имоти в гр. Варна и околността, консултации, сътрудничество при покупко-продажба, при наемане и/или отдаване на недвижими имоти.
Компанията се партнира с фирми с дългогодишен опит в строителството, като посредничи при строителство срещу обезщетение. Предлага също счетоводни, нотариални и правни услуги.

       VIP Consult Varna е официален партньор на CreditCenter – най – големият кредитен консултант в България. Финансовият отдел на компанията се грижи за цялостното проучване на най – добрите условия за отпускане на банков кредит. Съдейства за попълване, оформяне и изпращане на документи за кандидатстване за банков кредит, като в кратък срок се представят най – изгодните условия от съответната банка.
Агенция VIP Consult Varna разполага и с юридически отдел, който осигурява цялостна проверка на документацията по дадена сделка, като помага и за получаване на всички документи, необходими за дадена сделка.
       Компанията съдейства при необходимост от счетоводни услуги, адвокатски и оценителски услуги, нотариални услуги. Тук можете да получите и консултантски услуги по обществени поръчки. Агенцията предлага и посредничество при строителство срещу обезщетение като си партнира с утвърдени строителни компании.
Мотото на Компанията е: „ние се грижим за спокойствието и комфорта на клиентите си“.

За контакти:
Web: vipconsultvarna.com
E-mail address:  vipconsultvarna@gmail.com 
Повече за VIP Consult Varna :
???? FB: VIP Consult Varna
???? Web: http://www.vipconsultvarna.com/


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар