Почувствай се специална в най-женския месец със Skeyndor

След студената и тъмна зима е време да излезем и да се насладим на предстоящите дни със слънчева светлина, хубавото време и добрата атмосфера с идването на пролетта.
Това е идеалният момент да се погрижим за себе си с професионални терапии за лице, които ще ни  накарат да се чувстваме още по-добре и да изглеждаме невероятно и със сияйна кожа.
„В Skeyndor ще отпразнуваме пристигането на новия сезон и най-женския месец като предложим на клиентите си една цветна и привличаща вниманието кампания.“

За поредна година професионалната испанска козметика предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти кампания, при която, при закупуването  на пакет от 4 професионални терапии при козметик - Corrective(за изглаждане на бръчки),  Global Lift (за лифтинг на контура) или Timeless Prodigy(цялостно регенериране, изглаждане на бръчките и лифтинг ефект) ще получават ПОДАРЪК  - комплект с продукти за домашна грижа от линиите Corrective или Global lift, опаковани в красива козметична чантичка. Комплектите съдържат Крем или Емулсия 30 мл., Серум 15 мл. и околоочен крем  5 мл. а реалната стойност на подаръка е 200 лв.
Скейндор е марка висок клас испанска, професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 година близо до Барселона, Испания. През своите 50 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.

Повече за Skeyndor:
https://www.facebook.com/SkeyndorBulgaria
https://shop.tradingbulg.com/
 


Автор: Майя Атанасова
Напиши коментар