Марина Стоилова от гр. Варна представя garderob.bg

           Живеем в динамична среда, технологиите са ни пръв приятел и все по - често прибягваме до електронните устойства в търсене на информация, социални контакти, помощ от различни приложения, предлагащи улеснение и бърз достъп до ресурси. Сайтът Garderob.bg не е изключение. Предлагащ удобни и лесни за използване функционалности, всеки един - мъж, жена, може да разполага във всеки един момент с информация какви дрехи има в градероба си. Още по - интересно е, че може и да продава чрез сайта. 
Марина Стоилова е от гр. Варна и работи в сферата на красотата. Тя е член на Дамски Бизнес Клуб BMLady и представя платформата www.garderob.bg.
За да работите със сайта е нужно е да си направите регистрация, да качите своите дрехи, обувки и аксесоари и можете още докато сте на работното място, да направите своята комбинация за вечерното парти. Имате всички дрехи от гардероба си в платфомата и лесно и бързо да правите модни съчетания.
Горди сме, че тази платформа е българско дело, създадена в помощ на всички жени да се справят с най - трудният проблем, а именно какво да облекат. Всичко това е възможно благодарение на функционалностите на сайта, който е достъпен, лесен и приятен за използване.
     Марина споделя: "Приложението на garderob.bg е върхът! Работим по него с цялата си любов. Организирай, продавай, забавлявай се!  Организацията и редът са жизненоважни за моя любим, а забавлението за мен. Тук пресякохме нашите ценности и създадохме платформата, с която всичко това става възможно. 
Всеки път, когато излизах на шопинг без конкретно желание се сдобивах с бяла риза. После се прибирах, преглеждах ризите  в гардероба и си казвах "Еййй, ама тези ги бях забравила!" - познато ли ти е?!  Редът и знанието за точните наличности в гардероба ни могат да спестят много пари. 
Относно забавлението... Случва ли ти се да обсъждаш с приятелка "Какво ще си облечеш за рождения ден в петък?" (примерно) и тя започва едни истории и описания, от които мигаш на парцали и изобщо не разбираш какво се опитва да ти каже, хихи ?!  Е, сега с едно поискване на достъп ще можеш да видиш всичките ѝ дрехи, че дори може и да си избереш дреха или аксесоар, които ще допълнят твоя аутфит(случва ми се най-редовно с този препълнен с бели ризи гардероб ). С помощта на манекена в приложението, може да пробваш комбинации без да се налага да си у домa пред цял куп дрехи по леглото.  Всичко, което вече не ти става или пък е изпълнило предназначението си, пусни за продажба в секция "ПАЗАР" и позволи на някой друг да му се радва. Още много полезност те очаква! 
Заповядай в семейството на garderob.bg"

Още на:
Web: https://garderob.bg/
FB: garderob.bg
Instagram: https://www.instagram.com/garderob.bg/Автор: Сътрудник1
Напиши коментар