Интервю с Наси Георгиева - управител на туристическа агенция 4 A Holiday - гр. Бургас

        Ще ви срещнем с очарователна бизнес Дама, която не спира да пътува, да събира нови впечатления и да се вдъхновява. Представяме ви Наси Георгиева от гр. Бургас - управител на туристическа агенция 4 A Holiday.
  • Какъв бизнес развиваш?
Управител на туроператорска фирма Фор а Холидей ЕООД, създадена 2011 г. Организираме пътувания и почивки за корпоративни групи, затворени групи,  изходящ туризъм, както и зелени, бели училища, абитуриентски балове в България и чужбина.
  • Какво е нужно, за да развиваш успешен бизнес в България?
Много енергия, желание за развитие и самоусъвършенстване, себеотдаденост, любов към предизвикателствата, динамичност, креативност и най-вече – коректност към партньори и клиенти
  • Коя е най – впечатляващата дестинация, която си посетила?
Всяка дестинация е уникална и впечатляваща, няма лоша или грозна….. Има хора, които никога няма да стъпят в Дубай – „само високи сгради, светлини и излишна показност, какво толкова…“, както и в Индия – „мизерно е, какво да правя там….“. Лично за мен, впечатлена съм от Австралия – Сидни, Операта, Големия бариерен риф, както и Индия – невероятно богата история, не мога да не спомена Йордания, Израел, Египет, Шри Ланка, Тунис…. Светът е уникален, пъстър и красив, стига да имаш „очи“ да го видиш.
  • Харесваш ли промените?
Интересен въпрос…. Въпреки естеството на моя бизнес, аз съм по-скоро интровертен тип. Трудно излизам от своята зона на комфорт и едновременно с това се впускам в нови предизвикателства, породени от нови дестинации и идеи. Това ме зарежда много силно и ме държи под напрежение, тогава съм като стихия и когато резултатът ме удовлетворява, отново ставам тиха и себедостатъчна.
  • Вярваш ли в чудеса?
"- Какви са тези звуци? - Алиса посочи с кимване симпатичния гъсталак в дъното на градината.
- Това са чудеса. - равнодушно поясни Котака.
- И... какво правят там? - запита отново Алиса
- Каквото е редно - случват се."

Още за "Фор А Холидей":
Web: https://4aholiday.com/
Fb: 
Фор а Холидей / 4 a Holiday


Автор: Сътрудник1
Напиши коментар

Ани
Една жена, която винаги ме е вдъхновявала. Страхотна както винаги!
Надежда Трифонова
Обичам да пътувам с Наси. Невероятен професионалист и човек. По време на пътуванията й , групата става семейство. С такива професионалисти, вярвам, че има шанс за родния туризъм.
Яна Малкочева
Първоначално познавам Наси като родител, а по- късно като туроператор. Тя е един много точен и отговорен човек! Пожелавам на Наси здраве и успехи в работата и!