Интервю с Диана Бисерова - собственик на "Кредит Кепитал" ЕООД

      Имаме удоволствието да ви представим  интервю с Диана Бисерова - собственик на "Кредит Кепитал" ЕООД. Компания е лицензиран кредитен посредник с повече от 17 годишен опит в сферата на консултирането относно различни кредити,  финансиране, застрахователни продукти.  Какво още предлага 'Кредит Кепитал" и повече за Диана Бисерова - в следващите редове.
  • Какъв бизнес развиваш?
Безплатни консултации и сравняване на условия от водещи банкови институции в България. Съдействие в цялостния процес за получаване на финансиране, както като физически лица /индивидуално/, така и като юридически лица /на ниво компании/.
Договаряне и сключване на пълна гама от застрахователни продукти. Подпомагане при организиране и получаване на лизинг. Оптимизиране на месечните разходи на ниво компании и индивидуално. Рефинансиране и обединяване на текущи кредити, с цел минимизиране на месечните погасителни вноски. "Кредит Кепитал" ЕООД е лицензиран кредитен посредник от БНБ /Българска Народна Банка/ и е влючена в Регистъра на Кредитните Посредници на БНБ с регистрационен номер BCI000074.
  •   Какви качества е нужно да притежава една жена, за да развива успешно своят бизнес?
- Умения за организиране и провеждане на бизнес срещи;                                                         
- Умения за преговори;
- Комуникативност;
- Професионализъм;
-Ефективност;
-Да умее „да влезе в обувките на клиента“;
-Увереност и отдаденост;
  •    Доверява ли се лесно българина относно консултации в сферата на финансите и кредитирането?
 Така, както всеки човек е различен, така и клиентите са различни. С подходящия подход към тях и компетентно отношение може да бъде спечелено доверието на клиентите. За някои клиенти разбира се, са необходими няколко срещи, за да може да се доверят, но след като се убедят, че могат да бъдат договорени за тях условия, които трудно ще успеят да постигнат сами, те се обръщат за съдействие и финансови консултации, както за кредит, така и за застраховки, лизинг и други банкови и финансови продукти. Веднъж вече, спечелено доверието на клиентите, те препоръчват и на свои близки, познати и приятели да се възползват от финансови консултации.
Спестяването на време за посещения в банкови и финансови институции, договаряне на условия и поемане на цялостната организация от попълването на документите до финализиране на сделката и получаване на средствата по сметката, които предоставя Кредит Кепитал е предпоставка за изграждане на дългосрочни взаимоотношения с клиентите.Компанията приема нашите клиенти като свои партньори.
 
  •  Перфектната почивка за теб е?
Перфектната почивка за мен е свързана с посещаване на нови и различни дестинации сред природата било то, на море или планина с приятна и позитивна компания.
  • С какво те спечели Клуб BMLady?
С възможност за разширяване на бизнес контакти с интересни дами от различни сфери на бизнес. Както и с възможност за привличане на нови лоялни клиенти и създаване на приятелства и допълнителни забавления в личен план.

Още за "Кредит Кепитал" ЕООД:
Web: https://creditcapital.bg/
E-mail: diana.biserova@creditcapital.bg

За връзка с Диана Бисерова:
Тел. + 359 988 900 709 Автор: Сътрудник1
Напиши коментар