Грижа за кожата през лятото

          Темата за красотата е винаги актуална, а грижата за кожата през летните месеци е задължителна за всяка една жена. Срещаме ви с Вилияна Божинова - управител и козметик в козметично студио "Beauty Boutique One" гр. Варна. Освен козметик, тя има и мисия, за която разказва, както и за
една от най - търсените и ефикасни процедури за кожата през летните месеци.
            Ето какво споделя Вилияна:
"Моята работа като козметик е моя осъзната цел и мечта. Тя ми носи удовлетворението от постигнатите резултати и удоволствието да работиш това, което обичаш. Освен професионалният опит и квалификациите, които съм придобила през годините, аз считам, че е изключително важно доверието, което изграждаме помежду си.
Член съм на Етичната комисия към Асоциацията на козметиците в България и полагам усилия за издигането на имиджа на професията "козметик". Винаги съм вярвала в смислените каузи и съм се грижила за това да може услугата, която получаваш, да има стойност и етичност.
В разгара на летният сезон сме. Слънцето е източник на живот за цялото ни развитие, но въпреки това не бива да забравяме грижата за най - големият орган в човешкото тяло, а именно нашата кожа. Високите температури, силното слънце, солената вода, намаляват водното съдържание в нашата кожа. В резултат тя става суха, лесно раздразнима, дехидратирана и без блясък. Затова искам да насоча вашето внимание към една от предпочитаните процедури през летният сезон, а именно: кислородна мезотерапия "Oxycool". Кислородът е един от факторите за здрава и жизнена кожа. Допълнителната доставка на кислород стимулира обновяването и пречистването на кожата. Активира се клетъчното дишане и метаболизъм. 
Кислородната терапия представлява точково въздействие на кожата с високоскоростна струя чист кислород - кислородна игла. Процедурата е безболезнена, приятна и напълно естествена. Няма противопоказания и е подходяща е за всеки тип кожа.  Кожата се обновява, хидратира и изпълва. Възвръща свежият тен и намалява появата на бръчки.  Хидратиращите терапии са ключът към свежата и сияйна кожа. Подарете на вашата кожа глътка свежест. 
Не на последно място, не бива да забравяме и правилната домашна грижа и използването на слънцезащитни продукти.  Само така ще запазим здравият вид и доброто състояние на нашата кожа. 
Желая ви прекрасно лято, изпълнено с положителни емоции и ведрост в дните ви.  Бъдете здрави, а моментните състояния и кожни проблеми, които може да ви съпътстват през различните периоди на годината да елиминираме с помощта на професионална грижа в козметичен салон. Кожата е нашето отражение, грижете се правилно за нея!"

Още за Козметично студио "Beauty Boutique One":
Web site: https://beautyboutiqueone.com/
FB: https://www.facebook.com/beautyboutiqueoneАвтор: Сътрудник1
Напиши коментар