Елена Гогова – „Време да заблестиш в различна светлина!“

                 Елена Гогова от гр. Бургас е магистър психолог, консултант по психология на женското здраве, пренатален психолог, нутриционист- хранителен терапевт. Наред с това е майка, съпруга, работеща жена, успешна бизнес дама.
Работата й като акушерка й помага да се докосне до вътрешният свят на жените, който предизвиква интересът й и започва да учи психология. По късно проблем с близък човек я провокира да задълбочи знанията си в областта на хранителните нарушения. 
                  Призванието на Елена е да помага на хората в техните трудни моменти, да откриват себе си, като смята, че психологичната работа може да промени значително живота на даден човек. Психологическата ни устойчивост и подкрепата са от особена важност в днешно време.
                  Хранителната терапия е част от науката за храненето. Подходяща е  при хора с хронични заболявания, като помага и на всички, които желаят по подобрят своето здраве и благополучие. Мисията на Елена да вдъхнови колкото се може повече хора за промяна. Тя е готова да  бъде до всеки, който върви по пътя на  промяната. Да напътства и помага на всеки, който желае да се чувства добре, да се грижи за своето здраве и да открие своето ново „Аз‘.   

Още за  Елена Гогова:
Web: https://elenagogova.com/Автор: Сътрудник1
Напиши коментар