Д-р Преслава Божанова - лекар по дентална медицина в гр. Варна

       Навременната грижа за здрави зъби и блестяща усмивка  са от изключителна важност за здравето и пътят към пълноценният живот. Не бива да пренебрегваме съветите на специалистите по дентална медицина и да обръщаме внимание навреме на проблемите, за да предотвратим последващи такива. 

       В гр. Варна има удоволствието да практикува своята професия д-р Преслава Божанова - лекар по дентална медицина, управител на АИППДМП д-р Преслава Божанова - гр. Варна. Млада дама, приветстваща с широка усмивка всеки един пациент, който прекрачи прага на кабинета й. Споделя, че профилактиката е най - доброто лекарство и лесен начин да съхраним здравето както своето, така и на децата си.  

      Д-р Преслава Божанова упражнява самостоятелна практика в денталната медицина повече от десет години. Завършва факултета по дентална медицина към Медицински университет във Варна и се грижи за устната хигиена на малки и големи пациенти в морската столица.  

     Д-р Божанова извършва лечение и профилактика в областта на имплантологията и пародонтологията, избелване, почистване на зъбен камък, екстракция на зъби. Предлага още изграждане на  коронки, протези, мостове. Занимава се с естетична и детска стоматология. Участва на множество конгреси и курсове и надгражда знанията си по пародонтология, имплантология и други.  

     Отношението към всеки един пациент в кабинета на д-р Божанова е впечатляващо. Особено внимание се обръща на най - малките пациенти, за които ходенето на зъболекар е изпитание. Децата биват предразполагани преди интервенциите като се комбинира работата със забавлението, така че да не оставя в тях негативен спомен от посещението при зъболекаря. Освен това, всеки малък пациент получава специална грамота.  

    Д-р Божанова има придобити допълнителни квалицикации в областта на клиничната хомеопатия, биорезонансната диагностика, фитотерапията и ароматерапията.  

Още за д-р Преслава Божанова:
ФБ: Дентален кабинет Д-р Преслава Божанова
Автор: Сътрудник1
Напиши коментар