Бранд за бижута Lagis Art

Архитект по професия, творец по душа, Искра Николаева е жена, създаваща красота. Тя е създател на  бранда за бижута Lagis Art.  Бижутата са авторски, ръчно изработени. Отличават се с изчистена визия, деликатност. Материалите, които използва за направата им  са стомана,  кожа, полимерна глина и други.  Искра изработва с любов колиета, обеци, пръстени, гривни, брошки.  Различните цветове грабват погледа и го изпълват с възхита. Освен това  бижутата са и функционални, някои колиета могат да се носят и като коланче.
Самата Искра споделя, че когато създава моделите на своите бижута се води от чувствата. Поради това, всяко едно бижу  е с индивидуална нотка.  Професионалните  знания от архитектурата й помагат да създава различни модели и да реализира нестандартни идеи, превъплатени в бижутата. Индивидуалността се вижда и в опаковките на бижутата. Те са създадени и изработени от самата нея.  Искра споделя, че целият процес – от идеята за бижуто, през създаването му, до опаковането,  е наслада -  процес, който не може да се опише, той се живее.
Много са дамите от Дамски Клуб BMLady, които притежават бижута от Lagis Art. Споделят своите емоции като получат поръчаните от тях бижута. Освен това споделят и, че им харесва индивидуалността на бранда. Елегантни и стилни, бижутата на Lagis Art са чудесен подарък, който можете да направите на любимите ви близки.

Още за Lagis Art:
FB: https://www.facebook.com/lagisart
Web: https://lagis-bg.com/lagis-art.html
 


Автор: Сътрудник1
Напиши коментар