БИЗНЕС КЛУБ EXPLOSION

Какво е БИЗНЕС КЛУБ EXPLOSION?

БИЗНЕС КЛУБ EXPLOSION помага на бизнесите да изграждат партньорства с които да достигат до нови клиенти.
БИЗНЕС КЛУБ EXPLOSION е клуб за успели, амбициозни и утвърдени бизнеси, които знаят какво искат.
Тук е мястото на можещите и отговорни бизнеси, готови да помогнат и да си партнират.
БИЗНЕС КЛУБ EXPLOSION работи на интернационално ниво като обединява бизнесите както в България, така и по света, защото вярваме, че заедно можем да постигнем много.
Искате да се рекламирате, да участвате в нетуъркинг събития, да продължавате да израствате както в професионален, така и в личностен план?
БИЗНЕС КЛУБ EXPLOSION е точното място за Вас!

Предлагаме споделяне на важните неща, които сме научили в бизнеса, както и на работещите и успешни практики, които да се прилагат. 
Участие могат да вземат собственици на бизнес, както и такива, които взимат решения в корпоративния свят.
​БИЗНЕС КЛУБ EXPLOSION предлага:
НЕТУЪРКИНГ и РЕКЛАМА

БИЗНЕС КЛУБ EXPLOSION е специализирана организация, която предлага разнообразни услуги, насочени към успешното развитие на бизнеса. Сред тези услуги са нетуъркинг и реклама.

Нетуъркингът е важна част от бизнеса и представлява практиката на установяване на професионални контакти и връзки с други предприемачи. Той може да помогне на бизнесите да намерят нови партньори, клиенти или дори да получат нови идеи за бизнеса си.

Рекламата е важен инструмент за успеха на бизнеса и БИЗНЕС КЛУБ EXPLOSION предлага различни опции за реклама на продукти и услуги, като например онлайн реклама и нетуъркинг.

Формуляр за регистрация 

За да научите за всички начини на реклама, както и за допълнителна информация относно нашите предложения, свържете се нас от тук:
https://explosion.bg/kontakti.html
или на тел.: 0895 776 100