За нас

Козметичен център Explosion е наследник на многогодишен опит в козметиката, придобит в Германия , разширен и пренесен във Варна .

Продуктите, използвани при нас се отличават с максимално съдържание на естествени съставки в съчетание с най-нови активни компоненти, произведени от световни лидери в козметичната индустрия като NORA BODE, ETRE BELLE, SANS SOUCIS , Dermocosmetics SYNCHROLINE, ABALICO, представители на изключително немско качество и CND – водеща американска компания и световен еталон в материалите за маникюр и педикюр и цялостна визия за красотата на ръцете, краката и тялото.
GLYNT swiss formula – професионална козметика за коса. Модата за косата е изкуство. Изкуството живее от фантазия. GLYNT не ограничава креативното развитие, а предлага стайлинг- и колорационни продукти за всякаква реализация на нови трендове и това всеки ден както в повече от 6000 фризьорски салона така и по подиумите на модни ревюта, в телевизията, по театралните и оперните сцени. GLYNT е „helping hands backstage“.

Центърът е оборудван с най-съвременна високотехнологична медицинска апаратура, която помага да задоволим високите изисквания на нашите клиенти.

В Explosion Вие получавате най-доброто, нещо различно – едно докосване до съвършенството!

РАБОТНО ВРЕМЕ:
ОТ ВТОРНИК ДО НЕДЕЛЯ – ОТ 9:00ч. ДО 21:00ч.
ПОЧИВЕН ДЕН – ПОНЕДЕЛНИК

Обичайте себе си! Всичко, което се прави с любов се превръща в красота!!!

За нас