SYNCHROLINE

AKNICARE е серия медицински изделия, създадени за терапия и предпазване от нова поява на акне. Патентованата комбинация от triethyl citrate и ethyl linoleate модифицира средата на пилосебацейните единици, и притежава сравнима ефикасност с локалнити ретиноиди и антибиотици за редуциране на броя на комедоните, папулите и пустулите при акне. (British Journal of Dermatology-2007).

 

ROSACURE е серия от продукти, специално разработена за почистване, поддържане и лечение на кожа с интермитентно и перманентно зачервяване, обикновено асоциирано с повишена чувствителност, субективно усещане за дискомфорт, и наличие на телангиектазии. Продуктите от серията ROSACURE не съдържат парабени и ароматни компоненти.

 

Продуктите от линията THIOSPOT са разработени за лечение на локализирани и дисеминирани хиперпигментации с меланинов произход по лицето, шията, ръцете и другите части на тялото. Могат да се употребяват по време на бременност след четвъртия лунарен месец. СИНХРОНИЗИРАНОТО ДЕЙСТВИЕ НА THIOTIC, LINOLEIC И DIOIC ACID СЕ ИЗРАЗЯВА В:
-Модулиране образуването на меланин – действа върху ензимната и неензимната фаза на меланиновия биосинтез;
-Отстраняване на вече отложения в кератиноцитите меланин;
-Профилактика и редуциране интензитета на хирепигментациите, индуцирани от ултравиолетовата радиация.Драматично повлияване на хирепигментациите се наблюдава след 60-90 дни редовна употреба на продуктите.

 

HYDRATIME и NUTRITIME са научен отговор на проблемите, характерни за дехидратираната, суха и много суха кожа на лицето и тялото. Продуктите от серията HYDRATIME са предназначени да възстановяват хидратацията на кожата, докато продуктите NUTRITIME възстановяват хидролипидната мантия и подхранват кожата. Абсорбират се лесно и не оставят некомфортно лепкаво усещане.
HYDRATIME Cleansing milk Флакон 250 мл.

 

Продуктите от серията SYNCHROBASE са олеозомни емулсии, създадени за галенова, козметична или дерматолологична употреба. Те имат хидратиращ и омазняващ ефект, което е от голямо значение за сухата, дехидратирана и атопична кожа. Създадени са по олеозомна технология – мултиламеларна, кристална, течна фаза която удължава козметичния ефект на основния компонент в случаите, когато са прибавени и други компоненти с дълготрайно действие в галеновия препарат.Линията SYNCHROBASE се състои от продукти, специално създадени за база на галенов препарат, който пренася хидрофилни и липофилни субстанции, електролити, кисели или основни компоненти, субстанции с антибиотично и антисептично действие, етилов алкохол и др.

 

Действието на продуктите от серия FILLAST се основава на иновативен научен подход наречен HAT (Hyaluronic acid technosophy), който се концентрира над идеята за биологичната активност на хиалуроновата киселина. Хиалуроновата киселина е природна субстанция, която се открива в двата слоя на кожата-епидермис и дерма. Тя изпълнява редица функции на кожата,една от които е да действа като воден резервоар, благодарение на нейната способност да свързва големи количества вода. По време на процеса на стареене, вследствие продължителното излагане на слънце и формирането на свободни радикали, количеството и функционолната ефективност на хиалуроновата киселина намалява, в резултат на което кожата се дехидратира, губи тонуса и еластичността си и се формират бръчки.
S.S.I. (Supplementation,Stimulation,Inhibition)
Всички продукти от линията FILLAST са разработени на базата на нови,оригинални механизми, които позволяват стимулиране и подпомагане на биосинтезата, и инхибиране разграждането на хиалуроновата киселина от външния слой на кожата,чрез използване на натрупани компоненти в по-високи концентрации.

 

Lipoic Acid и Vitamin C – силна комбинация срещу стареене на кожата.
Остаряването на кожата е процес, който се причинява от генетични фактори и фактори на околната среда (вредното действие на слънчевите и ултравиолетовите лъчи). Свободните радикали (известни като ROS – reactive oxygen species) са нестабилни частици, които взаимодействат с клетъчните структурни елементи и с други кожни компомненти като колаген, еластин и хиалуронова киселина и предизвикват морфологични промени. Последствията от взаимодействията са формиране на бръчки, детонизиране на кожата, загуба на еластичността и промени в пигментацията. За да се спре увреждането на кожата, причинено от действието на ултравиолетовата радиация е необходимо да се контролира образуването на свободни радикали и въздействието им върху структурата и.
LIPOACID system е базирана на специална формула, която подобрява цялостния вид на кожата – тонизира, повишава еластичността и придава блясък. Кожата е с равномерен тен, тъмните петна избледняват, намалява образуването на бръчки и се изглажда контура на лицето.

 

Продуктите от серията SYNCHROVIT са предназначени за превенция и видимо редуциране на бръчките. Ретинолът ускорява клетъчния обмен, повишава образуването на нов колаген и стимулира продукцията на нови глюкозамингликани. Витамин Е е потенциален антиоксидант, който предпазва клетъчните мемрани от вредото действие на свободните радикали.

 

Продуктите от серията TERPROLINE подобряват цялостният естетически вид на кожата и най-вече нейните тонус и еластичност. Показани са за употреба след медицински интервенци като химичен пилинг, лифтинг, блефаропластика, липосукция и др.)

Процесът на стареене на кожата е свързан с изменение на колагеновите структури, намаляване на количеството на хиалуроновата киселина и фибронектина. Клиничните тестове показват, че TERPROLINE е добре балансирана комбинация от няколко компонента, създадена да действа като стимулатор и прекурсор на бисосинтеза на хиалуронова киселина, фибронектин и разтворим колаген. Продуктите от серията действат на различните слоеве на кожата и видимо подобряват биомеханичните й показатели.

Стимулатор

Asiatic Acid и Madecassic Acid – стимулират усвояването на пролин и ацетат от фибробласти (разтворим колаген и хиалуронова киселина) и стимулират синтеза на фибронектин.

 

SYNCHROELAST Body cream е предназначен да поддържа и възстановява еластичността на кожата в областта на гърдите, корема и бедрата. Инхибира формирането на стрии по време на бременността (да се използва от четвъртият месец на бременността). Препоръчва се употребата в областта на гърдите след приключване на периода на кърмене. Предпазва от поява на стрии и редуцира размера на вече съществуващите такива, особено в еритемната фаза.
SYNCHROELAST Body cream Туба 100 мл.Tуба 200 мл.
Крем за тяло
Индикации: стрии, отпусната кожа на корема и бюста. Крем за профилактика и терапия на стрии, подобряващ тургура и еластичността на кожата. След 20 дневна употреба кожата е по-еластична, плътна и нежна.
Приложение: Нанася се два пъти на ден с леки масажни движения до пълно абсорбиране на продукта.
Състав: heterosides of asiatic and madecassic acid, acetylglycosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides

 

Специфична дерматокозметична терапия за третиране на целулит и отоци по долните крайници.
SYNCHROCELL Cream е разработен за да подобрява естетични състояния на кожата, характеризиращи се с наличие на целулит. Съдържанието на диосмин го прави изключително подходящ за приложение при изразена оточност на долните крайници. Олеозомната технология осигурява продължително отделяне на асктивните съставки. SYNCHROCELL Cream е идеален за употреба при масажи. Редовната употреба гарантира премахване на усещането за тежест в областта на подбедриците, поради изключителния дренажен ефект на продукта.

 

Продуктите SUNWARDS са научен и технологичен отговор на проблема с предпазването на кожата от слъчевите лъчи. Те са резултат от задълбочено познаване на биологичните процеси, наблюдавани в клетките след излагане на слънчева радиация. Иновативната технология Synchroblock предоставя по-високи нива на защита и намаляване на увреждането на кожата, предизвикано от UVA UVB лъчите.

Освен, че предлагат ефективна защита, продуктите от гамата SUNWARDS са и приятни за употреба, бързо се абсорбират от кожата и не остават неприятни следи. Продуктите от гамата SUNWARDS съдържат MSM (Methyl Sulfonyl Methane), патентована съставка на General Topics, която контролира увреждането причинено от ултравиолетовата резидуална енергия. Резидуалната енергия (UVA и UVB) е отговорна за за редица негативни реакции, главно предизвикани от формирането на свободни радикали, проинфламаторни цитокини и протеолитични ензими, които предизвикват клетъчна увреда и нарушават синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина в областта на епидермиса и дермата.

Продуктите отговарят на изискванията на Европейска Директива 2003/15/ЕС.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР