Специфични терапии

SENSIPLUS за Вашата изключително чувствителна кожа

Кожата Ви реагира на всичко….?Успокойте и овладейте своята сврьхчувствителност с ултра нежни копринени влакънца и протеини, подобни в своята структура на човешката кожа, което ги прави изключително поносими от нея. Копринената съставка предпазва от ултравиолетовите лъчи, успокоява без да нарушава естествените функции на кожата и без да я подлага на стрес и напрежение.
Продължителност 60 мин
Цена 45лв.

Терапия за суха-дехидратирана кожа с ампула

Тази ефективна терапия осигурява на кожата , Ви
непосредствено подхранване и защита, колагеньт и еластиньт видимо ще предадат на кожата Ви по-млад и по-стегнат вид.
Продължителност 60 мин
Цена 45лв.

Терапия за проблемна кожа с ампула

Сдобийте се с идеална кожа без мазен бляськ и запушени пори! Точно подбраните естествени екстракти и леки не мазни продукти като екстракт от лимон, семки от грейпфрут, млечна киселина, цинк…и др. се обединяват да осигурят матова, гладка кожа без мазен бляськ.
Продължителност 60 мин
Цена 42лв.

Фито избелваща терапия

Избелващата терапия е изцяло на растителна основа и е подходяща за отстраняване на петна от всякакьв вид и особено след пигментация. Може да се прилага целогодишно и е подходяща за всеки тип кожа.
Продължителност 75 мин
Цена 49лв.

Терапия за куперозна кожа

Розацеята води до честа поява на червени петна и увеличени капиляри, този проблем може да доведе до постоянни кожни увреждания, но зеленият чай, лайката, вит.Е и др. в терапията подсилват капилярите, хидратират и тонизират кожата, която видимо се успокоява.
Продължителност 60 мин
Цена 49лв.

Терапия Шоколадов елексир

Терапия с опияняващ шоколадов аромат. Шоколадовата процедура зарежда вялата и изтощена кожа с енергия и я подмладява, действа антиоксидантно и дълбоко хидратиращо. Масажът с шоколад стимулира производството на хормона на щастието, повишава настроението и чувството за радост и удоволствие.
Продължителност 60 мин
Цена 55лв.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР