ШОКОЛАДОВ ЗАГАР !!!

ЦЕНИ:
1 мин. – 0.45 ст.
карта за 60 мин. – 22 лв.

ИДВА ЛЯТО!!!
ПРЕНАСЯМЕ ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА COSMEDICO ПРИ НАС В НАШИЯ СОЛАРИУМ -подобрените параметри,оптималните степени мощност и краткото време за излагане под въздействието на солариума са само някой от предимствата на озоновите лампи на COSMEDICO.
НА СОЛАРИУМА НАЙ-ВАЖНИ СА ЛАМПИТЕ!!!
Първите лампи CRYPTON с озон са най-надеждните продукти произведени под строг контрол на качество от най-добрия в света производител на лампи за солариуми COSMEDICO GERMANY. Toва е фирмата,която първа поставя щемпел за безопасност на своите лампи!

Когато навън температурата е -15 градуса, никой от Вас не си мисли кой тоалет да облече, за да покаже шоколадовия си тен, нали? Ето, че слънчицето напомни за себе си, температурите се повишaват, което е предпоставка да започнете да посещавате солариум, за да поставите основа за слънчевите лъчи, които ще събирате лятото, полегнали на плажа.
ЕXPLOSION Ви дава възможност да се възползвате и усетите високото качество на новите озонови лампи и да ползвате 100 минути солариум в EXPLOSION на супер изгодна цена. Напълно достатъчни, за да добие кожата Ви красив тен!

Не пропускайте възможността да закупите карти, за толкова минути, колкото ще са необходими за желания от Вас тен и не забравяйте, че шоколадовата кожа е перфектна добавка към всяка една дреха и аксесоар!

ДЕСЕТ ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ЗА БРОНЗОВ ТЕН !!!

1. Преди започване на соларните процедури, внимателно определете своя тип кожа. Спазвайте стриктно упътването за ползване на солариум, особено що се касае до продължителността на процедурата.

2. Не се препоръчва използването на солариум и слънчеви бани на деца под 16 години и/или хора с тип кожа I.

3. Ако имате кожно раздразнение или кожни проблеми, консултирайте се с лекар дали е препоръчително ползването на солариум. Ако страдате от акне или псориазис, UV- лъчението би могло да има положителен ефект.

4. Ако UV-лъчението предизвиква алергична кожна реакция, препоръчва се въздържане от ползването на солариум.

5. Хубаво е почистването на грим и друга козметика да става няколко часа преди използването на солариум. Не носете бижута, злато и други накити по време на процедурите.

6. Някои медикаменти съдържат субстанции, влияещи върху чувствителността на кожата към UV-лъчение. Прочетат внимателно инструкциите на лекарствата, които ползвате, и в случай на съмнение се консултирайте с личния си лекар.

7 . UV лъчите са вредни за незащитени очи. Задължително условие е използването на очила, разработени специално за целта (т.н. UV очила ).

8 . Използването на солариум се препоръчва максимум веднъж на ден, до 50 часа годишно. Избягвайте предозиране, то води до изгаряния.

9. Кремове със защитен фактор и кремове за почерняване могат да повлияят върху тен програмата Ви. Препоръчваме да вземете душ и нанесете овлажняващ крем след процедура.

10 . При възпаления и мехури след процедура, направете консултация с лекар.

ПОЛЗИ

Употребата на солариум има редица положителни ефекти върху здравето на човека. Освен здравословен загар, слънчевите лъчи увеличават витамин D3, който осигурява здрава костна система. Доказано е благоприятното въздействие на солариума при жени, болни от остеопороза. Хора, страдащи от болки в мускулите и ревматизъм, изпитват облекчение след курс соларни процедури. Доказано е, че солариумите влияят благоприятно върху метаболизма, кръвното налягане и нивото на холестерола. Голям е ефектът на слънчевите бани и върху нашето самочувствие и добро настроение. Хората, ползвали солариум, са по-енергични, с по-добро настроение, а това е отличен начин за борба със стреса, апатията и умората.

Типове кожа

Според кожата си, хората могат да бъдат разделени на 4-ти типа: от I до IV. Кожа I тип няма добра пигментация и не почернява, дори при излагане на пряка слънчева светлина. Хората от тази група често страдат от кожни изгаряния и на тях не им се препоръчва да използват какъвто и да е уред за тен без лекарски съвет. Кожа IV тип е мургава, нейният епидермис съдържа естествен пигмент, с помощта на който се почернява лесно и без опасност от изгаряне.

Типа кожа можете да определите с наша помощ! При нас работят специалисти обучени и сертифицирани от фирмата производител.

От голямо значение е човек да определи чувствителността на своята кожа преди използването на солариум. Поносимостта към слънцето е важен показател. Приложеният по-долу тест помага да се определите типа кожа.

Разумно почерняване

Почерняването със солариум не е без рискове. Безотговорната и прекалена употреба на солариум, както и безотговорното излагане на слънце, увеличават вероятността от увреждане на очи и кожа. Степента на увреждането е изцяло свързана с интензитета и времетраенето на процедурите, но е повлияна също и от индивидуалната чувствителност. Различните европейски страни имат указания и препоръки как да се намалят и предотвратят рисковете, свързани със слънчевата светлина. Въпрос на личен интерес е да спазвате и да се запознаете с тези препоръки.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР