Redensity [II] Eyes

ПРОЦЕДУРИТЕ ИЗВЪРШВА: Д-Р. ДЕРМАТОЛОГ НИНА ПАПАНЧЕВА – ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКОТО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ, С НАД ДЕСЕТ ГОДИШЕН СТАЖ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, ОБУЧЕНИЯ И СПЕЦИАЛИЗАЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ФИЛЪРИ, БОТОКС, КРИОТЕРАПИЯ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ВСЯКАКВИ ЕСТЕТИЧНИ И ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ.


Teosyal® Redensity [II]

Teosyal® Redensity [II] е специално разработен за третиране на тъмни кръгове, бръчици под очите и “долината на сълзите”.
Teosyal® Redensity[II] съдържа: хиалуронова кислеина, амино киселини, антиоксиданти, минерали, витамин B6 и лидокаин, който осигурява максимален комфорт и безболезнено извършване на процедурата.

Всяка втора жена около 30 годишна възраст е загрижена за зоната около очите, която с
напредването на годините губи тонус и изтънява. Мускулите отслабват, мастните подложки се променят като оформят хлътвания в около очните ями и гънки. Teosyal® Redensity II Eyes е инжекционен гел специфично предназначен за зоната около очите.Той е вискоеластичен гел от кръстосано и едновременно свързана и не модифицирана хиалуронова киселина . Гелът е стерилен и не е пирогенен (без усещане на затопляне или нагряване след инжектиране) . Гелът е напълно прозрачен и съвсем слабо хигроскопичен , като поема минимално количество вода, и дава незначително или никакво подуване след прилагане. Вискоеластичността му е разработена перфектно да се разпределя в периорбиталната зона безопасно и трайно, като дава възможност за лесно и контролирано позициониране на гела. Teosyal® Redensity II Eyes е предназначен за третиране на кръговете около очите, деформиране на „долината на сълзите”, на хоризонталната линия под очите и на все още не изразени торбички под очите. Перфекно дозираната концентрация на хиалуроновата киселина осигурява оптималната хидратация в периорбиталната зона. Redensity Eyes съдържа: 15 mg на ml хиалуронова киселина, 8 аминокиселини (глицин, лизин, треонин, пролин, изолевцин, левцин, валин и аргинин, 3 вида антиоксиданти (глутатион, N-ацетил-L-цистеин, алфалипоева киселина), 2 минерала (цинк и мед), 1 витамин(B6) . Лидокаин хидрохлорид (0,3%) е добавен за максималния комфорт на пациента, така че на практика процедурата е почти безболезнена. Аминокиселините, витаминът и минералите са необходими за реструктуриране и регенериране на клетките, антиоксидантите за защита на клетките , а хиалуроновата киселиина замества загубата на обем и подобрява хидратацията на кожата. Клинично проучване доказва трайни резултати в продължение на 1 година след поставянето, а 72% от пациентите не са имали нужда от допълнително третиране след първоначалното инжектиране. Иглите с които се третира са много тънки и дискомфортът от болка е сведена до минимум, не се изисква както предварителна така и след терапевтична подготовка.

ЦЕНА: 1,0 ml – 450 .00 лв.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР