Промоции
СКЪПИ ДАМИ, ПОДАРЕТЕ ЕНЕРГИЯ и СВЕЖЕСТ НА СВОЯТА КОЖА ! –
сега в месеца на жената с 30% по ниска цена
ТЕРАПИЯ ЧЕРЕН ХАЙВЕР


Източник на енергия, протеини, минерали и микроелементи
Терапията включва кислородно инжектиране с ампула черен хайвер, масаж с мус от червени корали ,маска с активирани въглища*, овлажняващ серум с черен хайвер, крем с черен хайвер!.
Коктейл от минерали, микроелементи, които океанът може да даде на уморената кожа за повече свежест и анти-ейдж ефект. Активно стимулира клетъчния метаболизъм, видимо подобрява еластичността, хидратирането и тонизирането на кожата. *Активираните въглища са дървени въглища, но нямат нищо общо с класическите въглища за барбекю. Те може да се добиват от торф, кафяви въглища, каменни въглища, костилки от маслини, черупки на кокосови орехи или от бамбук. Производственият процес на въглищата, използвани в козметиката, е много сложен. Активираните въглища съдържат 90% въглерод и имат изключително пореста структура и приличат на гъба.
След производството започва активирането на въглищата. Това е операция, при която те се загряват до изключително висока температура и се третират с различни газове, така че остава само много лека и пореста структура. В резултата на това въглищата са силно абсорбиращи и могат да поемат отрови и замърсявания от кожата, причинени от замърсената околна среда. И така, активираните въглища максимално абсорбират замърсяванията от кожата без да проникват в нея..
ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА В НАЛИЧНОСТ !

Цена за ед. процедура – 95лв ПРОМО ЦЕНА – 30% 66лв.
Промоцията важи до 31.03.2017г.

ПРАЗНИЦИТЕ НАБЛИЖАВАТ!!!
ПРОБВАЙТЕ СЕГА ДО 31.03.2017г.

НОВО!!! OXY-STEMCELL TREATMENT – ТЕРАПИЯ СТВОЛОВИ КЛЕТКИ С ЧИСТ КИСЛОРОД

Цена за ед. процедура – 95лв ПРОМО ЦЕНА – 30% 66лв.

Отпусната кожа, силно изразени линии и липса на блясък са чести признаци на остарялата кожа. Терапията със стволови клетки от ябълка и гроздови семена третира проблемните зони по лицето с вливането на активните анти-ейдж съставки чрез силна струя кислород.
Екстрактът от фитостволови клетки на ябълка и гроздови семена е съвременна съставка, която има следните предимства за кожата:
-Активира защитните функции на стволовите клетки.
-Осигурява без хирургичен микро-лифтинг.
-Действа като анти-бръчки филър и запълващ активатор.
-Увеличава синтезът на колаген.
-Намалява вредите и защитава срещу UVA и UVB радиация.
-Намалява видимите ефекти от свободните радикали.
-Осигурява фотозащитен ефект срещу свободните радикали.
-Драстично намалява появата на нови бръчки.
Стволовите клетки, обгръщат кожата като чадър и стимулират клетъчната функция и жизненост. Има фин и нежен аромат, който придава на кожата сияйна мекота. Има предпазваща функция за кожата и изразен анти бръчки ефект. Благодарение на високомолекулярната хиалуронова киселина кожата е хидратирана и защитена. Подходящ е за всеки тип кожа, особено в грижата за хидратация и грижата против образуване на бръчки.
OXY-STEMCELL TREATMENT прави кожата здрава и еластична!
Ефектът от терапията е видим от първа процедура, но за траен и още по-добър резултат са необходими 8 – 10 процедури! OXY-терапиите са безболезнена алтернатива на иглената мезотерапия!

Промоцията важи от 01/03/2017г. до 31/03/2017г.

За повече въпроси ,свържете се с нас на:
0888 805 709
052 600 374

ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО -OXYjet+BIO2licht

ПРЕКРАСНО СЪЧЕТАНИЕ ЗА БЛЕСТЯЩА КОЖА
Процедурата се характеризира с две основни предимства: отсъствие на риск от странични ефекти и без възстановителен период.
С всяко минаване с накрайника на апарата се отстранява по един микрослой от кожата, следователно дълбочината на излющване се определя от броя на минаванията с накрайника в третираната зона.
Целта на процедурата е да се елиминират кожните несъвършенства в епидермиса и да се постигне максимална хомогенност на тена, блясък и свежест на кожата. Премахването на кожните несъвършенства помага за по-доброто проникване на активните съставки .
По време на импулсното инжектиране на кислород под налягане с OXY JET проникват активните съставки на концентратите и се разтварят пептидите в дълбочина. Разтворимите колагенови влакна осигуряват интензивно проникване… така че има натрупване на активни вещества във всички сфери на кожата. Концентрираният кислород снабдява кожата с енергия и свежест. До сега лифтинг терапиите въздействаха само върху повърхностните слоеве на кожата. Днес,новата кислородна концепция е истинска “ подмладяваща революция”, тъй като стимулира и тонизира лицевите мускули и постига лифтинг ефект и действа в дълбочина.

РЕДОВНА ЦЕНА – 1 проц. – 95лв.;
ПРОМО ЦЕНА 1 проц. – 59лв..

Промоцията важи от 01/03/2017г. до 30/04/2017г.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА СЛЕД ИЗЛАГАНЕ НА СЛЪНЦЕ!

ЕФЕКТИВНА ТЕРАПИЯ НА ПРОМО ЦЕНА !
от 31.09.2017 до 30.11.2017г.

ANTI AGE REPAIR – Kissed by a Rose
Без съмнение е, че слънчевото време има своя благоприятен ефект, обаче прекомерното излагане на слънце уврежда кожата.
Фактът, криещ опасности за нас, е че много от уврежданията, като например преждевременното стареене на кожата, се забелязват след години. Затова е необходимо да защитаваме кожата от нежелани последици.
Продуктите от серията ANTI AGE REPAIR Kissed by a Rose с екстракт от стволови клетки на алпийска роза, Repair Complex и пептиден комплекс действат ефикасно против УВ-стрес и преждевременното, причинено от слънцето и светлината стареене на кожата. Те подобряват естествената възстановяваща способност на кожата и жизнеността на стволовите клетки на кожата. Защитават я, компенсират фините линии и бръчките и поддържат естественото обновяване на кожата.
88,7 % съставки от натурален произход
Основни активни съставки:
Marine Cellular Repair Complex: екстракт от стволови клетки на алпийска роза + Repair Complex + минерална вода от Баден Баден)
Информация за клиента: – УВ-възстановяване+ защита на клетките – Подобрява жизнеността на стволовите клетки на кожата и поддържа обновяването й. – Стволовите клетки на кожата са защитени от УВ-стрес. – Видимият анти-ейдж ефект прави кожата да изглежда забележимо по-млада. – Активира естествения възстановяващ механизъм на кожата. – Укрепва се устойчивостта на кожата – Предпазва кожата от преждевременно стареене, причинено от светлина и слънце – Предпазва кожата от загуба на еластичност. – За клиенти, които обичат да прекарват времето навън тази терапия е абсолютно необходима – Поради активното си действие помага „забравянето” на някои увреждания, причинени от слънчевата светлина.

ПРОДУКТИ ЗА ДОМАШНА ГРИЖА В НАЛИЧНОСТ !

ПРОМО ЦЕНА 1 проц. – 55лв.

EXPLOSION

Популяризирайте Вашата страница също

Ваучери за подарък
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
Промоции
Нови предложения