ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС ПО ГРИМ

Професионален курс по грим се провежда в гр. Варна, в учебния център на Козметичен център Explosion.
Обучението е с продължителност 30 астрономически часа.
Програмата включва преподаване на базови знания по бяла козметика, цветознание и цветоанализа. По-голямата част от занятията са практически и всеки участник в обучението има ангажимент да си подсигури модел за работа. В края на курса се провежда и кратко запознаване със законните положения в България в сферата на занаятите, към която се числи и гримьорската дейност, както и информация за специализирани изложения и панаири, състезателни конкурси у нас и в чужбина.
Гримьорът е специалист, който има основание да работи във всички центрове за красота, гримьор-консултант в елитни парфюмерии и дрогерии, презентатор на модните линии в декоративната козметика, гримьор за фото-сесии, видеоклипове, телевизия, театър и други.

Цената на курса е 1400лв. , което включва:
-пълен набор от гримьорски палитри, фон дьо тени, комплект професионални четки за гримиране, книга и олекотена чанта., който ще получи всеки заявил участие в професионалния курс по грим,
Oбучението се води от Бисерка Петрова – носител на 1-во място в дисципина “Вечерен грим” от VII международен конкурс на прическата и красотата и 1-во място в дисплина “Бодиарт” от VIII международен конкурс на прическата и красотата.
Още информация търсете на телефон: 0888 805 709 и 052 600 374

 

 

ОСНОВНО НИВО

Структура на лице , тип лице , основи на грима полагане , техники ,
ежедневен грим , вечерен грим , тематично разработване на видове грим , основни практически занимания

ПРОФЕСИОНАЛНО НИВО

Fashion – клубен грим , рекламен , фото / студио грим / , изучаване на основни техники , тематични разработки в детайли на типовете макияж

Курсове CND
Семинари
Новини
Курсове грим