PRINCESS ФИЛЪРИ И МЕЗОТЕРАПИЯ - НОВИЯТ МЕТОД ЗА КРЪСТОСАНО СВЪРЗВАНЕ НА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ПРОЦЕДУРИТЕ ИЗВЪРШВА: Д-Р. ДЕРМАТОЛОГ НИНА ПАПАНЧЕВА – ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКОТО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ, С НАД ДЕСЕТ ГОДИШЕН СТАЖ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, ОБУЧЕНИЯ И СПЕЦИАЛИЗАЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ФИЛЪРИ, БОТОКС, КРИОТЕРАПИЯ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ВСЯКАКВИ ЕСТЕТИЧНИ И ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ.


Продуктите PRINCESS на австралийската фирма CROMA са висококачествени, напълно безопасни и биосъвместими, с дълготраен ефект върху кожата . CROMABUEMA е лидер в производството на хиалуронова киселина в офталмологията, ортопедията и естетичната дерматология. Биосинтезираната хиалуронова киселина е 100 % натурална, от неживотински произход. Чрез уникален метод за кръстосано свързване е постигната оптимална мрежовидна структура на хиалуроновата киселина.
Основен принцип на CROMA е високо качество на разумна цена .

Серията PRINCESS вкючва следните продукти:

PRINCESS FILLER е стерилен, прозрачен, хомогенизиран, монофазен, естественно разграждащ се гел, предназначен за корекция на повърхностни и умерени бръчки: чело, глабеларни линии, долина на сълзите, назолабиални бръчки, обем и контур на устни, бръчки около устата и марионетни бръчки.
PRINCESS VОLUME коригира дълбоки бръчки, белези и вдлъбнатини, създава обем на скули, оформя лицев контур.
PRINCESS RICH се използва за мезотерапия, инжектира се в повърхностна дерма и подобрява тонуса и еластичността на кожата, осигурява продължителна хидратация и подтиска белезите на стареене. Препоръчват се 3 сесии през 3-4 седмици за година.

Продуктите PRINCESS могат да бъдат поставени и с канюла.

ЦЕНИ:
PRINCESS FILLER 1ml – 400лв
PRINCESS VOLUME 1ml – 420лв.
PRINCESS RICH 1ml – 160лв.
( 2 ml – цяло лице – 300лв.)

Ваучери за подарък
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
Промоции
Нови предложения