Поставяне на мигли - косъм по косъм на марката LADY LASH вече при нас!!!

Красивите мигли придават на окото изразителност, а тяхната дължина и гъстота могат да прeдадат неповторима женственост и красота.
За да го работиш се изисква изключителен професионализъм, търпение и умение, каквото не всеки може да притежава. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се прeдаде допълнителен обем и цветен нюанс.
Най-важното предимство е, че не е необходимо да използвате спирала. Лепилото, което се прилага е хипоалергенно и притежава хирургическа здравина.
Собствените ни мигли имат много кратък „живот”, затова се препоръчва да се посещава специалиста веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни мигли на мястото на липсващите. Ако правилно сте избрали дължината, естествената загуба на вашите мигли ще бъде абсолютно незабележима.
Можете да бъдете спокойни , че миглите ви няма да паднат нито по време на плуване, нито след свалянето на вечерния грим!

Сгъстяването и удължаването на мигли стана предпочитана услуга, защото това е един много добър и естествен метод, щадящ собствените мигли!
Красивите мигли придават на окото изразителност, а тяхната дължина и гъстота могат да предадат неповторима женственост и красота.

С този нов метод за поставяне на мигли косъм по косъм може да удължите и сгъстите миглите си за продължителен период от време. Миглите са от КОПРИНА, която не дразни и не пречи на процеса на възстановяване на Вашите собствени мигли. Апликират се една по една, без да имат директен контакт с клепача. В отговор но различните предпочитания дължината на миглите варира между 8-15 мм. и са с разнообразен обем. Трайността им е между 30 и 90 дни. Това е перфектно решение както за ежедневието така и за специални случаи и Вие ще очаровате с обемни красиви и добре изглеждащи мигли.
Основното предимство на този метод пред другите изкуствени мигли е, че не могат да бъдат различени от естествените.
Моля обърнете внимание, че времетраенето на процедурата е около 2 часа.

Ако миглите Ви са къси, нямат гъстота и плътност или не харесвате тяхната извивка, LEDY LASH Ви кани да се възползвате от най–новия метод за удължаване и сгъстяване на мигли, последният хит в тази област. Процедурата се извършва като за основата на собствените мигли се закрепват косъм по косъм удължителите, които впоследствие се сливат с естествените мигли на клиента. Резултатът е удивителен, като единственото нещо, което се налага да правите, е да не използвате водоустойчиви спирали, както и разгримирващи и почистващи продукти, които не са на водна основа. Поддръжка не се налага, но трябва да имате предвид, че на определен период от време заедно с падането на собствената Ви мигла ще падне и удължителят, така че е необходимо да ни посетите отново за добавяне на още косъмчета. Удължените мигли издържат месеци наред, ако веднъж на 2-3 седмици се прави поддръжка. В момента съществуват два вида удължаване – традиционно (по няколко мигли наведнъж) и по японска технология (залепяне мигла по мигла). Вторият тип удължаване, което предлагаме и ние, е по-практично, тъй като при него изкуствените мигли издържат много дълго. Изкуствените мигли се правят както от синтетични, така и от естествени материали (например от козина от норка или пък коприна).

Удължаването става по следния начин – в основата на естествените ви мигли с лепило се залепят удълженията. Те биват няколко вида – най – предпочитаните са: къси (8 мм.), средни (10 мм.) и дълги (12 мм.). Най-оптимален вариант е средната дължина, тъй като изглежда по-естествено. Лепилото също бива два вида – черно и безцветно. Безцветното маскира местата на залепяне, а черното стои като очна линия. Какво не бива да забравяте:
1. Не бива да мокрите миглите си в продължение на 2-3 часа след процедурата, тъй като лепилото трябва да хване добре.
2. Не ползвайте мазни кремове. Те разтварят смолата.
3. Не си търкайте очите.
4. Не си правете маски на пара по-малко от 48 часа след удължаването.
5. Не ползвайте водоустойчива спирала. Почистващото средство за нея съдържа масло, от което изкуствените ви мигли ще паднат.
6. За почистване на грима от очите най-добре ползвайте гел или лосион за почистване на нормална спирала.
7. Хлорната и морската вода могат да са вредни за удължените ви мигли.
8. Избягвайте спането “с лице във възглавницата”.
Миглите издържат с години при правилни грижи и редовно посещение за поддръжка. Няма фиксиран срок за поддръжка, но е желателно да правите посещение за досгъстяване преди да са опадали повече от половината мигли.
След поставяне спирала НЕ се използва, миглите са черни и сами ще се убедите, че няма нужда. Ако желаете все пак, не е проблем да слагате спирала, по възможност специална на водна основа за мигли косъм по косъм. Ако не разполагате с такава, отстранявайте я внимателно и без търкане, за да не загубите не само удължителите, а и собствените ви мигли.
Грим се маха с тоалетно мляко БЕЗ мазнини и без търкане по окото. Всякакъв грим не е проблем да се поставя, проблема е как се маха.
Лещи МОГАТ да се носят, удължените мигли косъм по косъм и лещите не си пречат едно на друго.
Естественият жизнен цикъл на миглите е между 12 дни и 175 дни (25 седмици). При различни влияния, спирала, ежедневно носеене на сенки и коректор около очите, залепване на мигли или други фактори, жизненият цикъл на миглите се скъсява и те опадат по-често, като на тяхно място поникват нови. Именно тогава се налага поддръжка, да залепим миглички на новопоникналите и да заменим, ако има опадали. Срокът, който ние даваме за удължените мигла по мигла е 20-30 дни (за двумесечното лепило 40-60 дни), като се има в предвид, че в този период е вероятно да пр..
Цена: 90 лв.
Цена поддръжка: 40-45 лв

Ваучери за подарък
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
Промоции
Нови предложения