Пилинг PQAge

ПРОЦЕДУРИТЕ ИЗВЪРШВА: Д-Р. ДЕРМАТОЛОГ НИНА ПАПАНЧЕВА – ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКОТО ДЕРМАТОЛОГИЧНО ДРУЖЕСТВО И БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ, С НАД ДЕСЕТ ГОДИШЕН СТАЖ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА МЕДИЦИНА, ОБУЧЕНИЯ И СПЕЦИАЛИЗАЦИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ФИЛЪРИ, БОТОКС, КРИОТЕРАПИЯ, МЕЗОТЕРАПИЯ И ВСЯКАКВИ ЕСТЕТИЧНИ И ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ.

Нова генерация пилинг PQAge

Пилингите са безалтернативна, обновяваща кожата процедура, но досега се препоръчваха само в определени сезони поради силната активност на компонентите си. Терапията цели ефективно елиминиране на повърхностните рогови клетки, богати на меланин и ускорява клетъчния обмен.
Е, вече не е така! В EXPLOSION работим и с нова генерация пилинг PQAge, който по удивителен начин въздейства само на дълбоките кожни слоеве. Повърхността на кожата остава незасегната, няма зачервяване, процедурата е ЦЕЛОГОДИШНА!
Какво представлява новият пилинг?
PQAge е революционнен пилинг, гарантиращ дълбока регенерация, дъбкото дермално ексфолиране и същевременно предпазва кожата от раздразнение и зачервяване. Подходящ е за всички типове кожа, за всички възрасти и може да се прилага всесезонно. Продуктът не е фотосенсибилизиращ и безопасно може да се използва дори през лятото. Това го прави уникален и много предпочитан.

PQAge пилинг е процедура от ново поколение с минимална инвазивност. Този нов вид пилинг е иновативен, безопасен и с изразен моментален ефект. Новата му формула гарантира:
– атравматична биоревитализация;
– тъканна регенерация;
– отстраняване на кожни недостатъци;
– използване при чувствителна кожа.
При използването на PQAge пилинг се постига незабавен стягащ и лифтинг ефект.
Как действа пилингът?
Благодарение на специфичната комбинация от TCA и urea peroxide, субстанцията не уврежда епидермалните слоеве. Нанесен на лицето или шията, пилингът достига под повърхността и тогава активните му съставки се освобождават. Тази наистина уникална транспортираща система е едно от най-революционните постижения на модерната еститика и всяко лице заслужва нежната й грижа.
Резултатите са:
• силен регенериращ и лифтинг ефект
• забележително по-млада и гладка кожа
• ž пластифициращо действие
• мощно анти-вирусно и анти-бактериално действие

Цена за ед. процедура – 120лв.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР