OXYjet STAR - кислородни терапии

OXYjet STAR – ЕДИНСТВЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ОКСИГЕНИРАЩ АПАРАТ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО.

OXYjet STAR генерира 98% чист кислород посредством молекулярни филтри, кислороден поток: от 0.2 до 6 литра/мин.

Кислорода е елексира на живота. Без кислород няма метаболизъм или енергия за произвеждането на нови клетки. Намаляването на кислорода води до нарушаване на тонуса на кожата, бръчки и преждевременно стареене. Системата ОКСИ джет е високо технологичен процес за доставяне на кислород за разкрасяване и добро състояние на организма.Концепцията на NORA BODE включва специално разработени концентрати за инжектиране в дълбочина чрез налягане и кислород.

Защо кислородът е толкова необходим?
Известно е, че клетките на епидермиса са по-активни в по-дълбоките слоеве на кожата, т.е. герминативния базален слой.Тук се състои клетъчното делене и важните имунни процеси.Тук се формират и меланиновите клетки чрез процеса меланосинтеза.Тези дълбоки епидермални клетъчни слоеве изискват голямо количество енергия за тяхната работа.
Енергията се получава от субстанции като глюкоза, амино киселини, мастни киселини и добиването и се разделя на три фази:Във фаза 1 и 2 липсва кислород.Произвеждат се малки количества АТР (биологична енергия) анаеробно.
Във фаза 3 малкото количество кислород се явява важна компонента за синтезата на АТР, тъй като АТР образувана в митохондрията на клетката е самия клетъчен енергиен резервоар.
Младата кожа е свежа и витална, защото епидермиса е адекватно снабден с кислород и хранителни съставки.При застарялата кожа има недостиг на кислород.Една от причините за недостига е, че тя има дегенеративни изменения в капилярната мрежа на дермата.В резултат кожата е изтъняла, клетъчното делене е значително забавено и кожата има бръчки.Появяват се и пигментни петна, тъй като меланоцитите имат незадоволително количество енергия за да разпределят меланина равномерно.

ФУНКЦИЯ OXY CLEAR

Почистване чрез кислородна струя и ексфолиация в съчетание с фототерапия синя био-светлина и специални продукти Nora Bode.
Специалният накрайник осъществява дълбок пилинг и насищане на кожата с кислород.Процедурата е подходяща за всички видове кожа.Почистват се порите и се премахват замърсяванията.Синята био светлина има мощно антибактериално действие и е изключително подходяща за кожа с наличие на пъпки.Този вид фототерапия е безопасна и без странични ефекти.Червената светлина стимулира клетъчният метаболизъм.

Индикации:
-Груби кожни участъци
-Замърсена кожа с наличие на комедони
-Акне
-Необходимост от дълбоко почистване
-Подготовка на кожата за специфични терапии
-Намаляване на възпаленията и дезинфекция
-Витализиране и успокояване на кожата

ФУНКЦИЯ OXY JET INJECTION

Функция кислороднo инжектиране.

Tази функция е достойна алтернатива на мезотерапията.
Бъдещето в козметичните програми.
Специално формулирани козметични продукти и кислород проникват дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане, което обуславя високите резултати от терапиите.Образува се депо в дълбоките кожни слоеве.Кожата се изглажда и стяга, пигментациите намаляват, а възпаленията изчезват.От особена важност са специалните козметични продукти, създадени конкретно за инжектиране, така например:
Инжектирането с налягане на хиалуронова киселина изисква специални малки молекулни вариaнти и отсъствие на всякакви консерванти за да проникне в кожата.Nora Bode разполага с уникални коктейли за различните проблеми. Ниската молекулна маса на хиалуроновата киселина се съдържа в продуктите против стареене, което гарантира незабавен ефект.
Инжектирането на кислорода витализира и енергизира кожата и тя изглежда свежа и здрава.Терапиите са подходящи за подпомагане на оздравителните процеси след хирургични интервенции, изгаряния, лазерно фотоподмладяване и други кожни проблеми.

Индикации:
-Кожа с наличие на бръчки
-Кожа със загуба на еластичност
-Застаряваща кожа
-Кожа с нужда от регенериране
-Пигментини петна
-Целулит

ФУНКЦИЯ OXY TONE

Кислороден фейс лифтинг.

Уникалната полиротационна вибрираща глава стимулира и стяга мускулите и връзките между клетките.Лицевият контур е видимо опънат, а околоочният контур е в подобрено състояние.
В съчетание със уникалният Nora Bode Oxy Tone Serum се осъществява отличен лимфен дренаж и детоксикация + лифтинг на лицето, шията и деколтето.
Синята био светлина успокоява чувствителната кожа, червената био светлина стимулира атрофиралата кожа.
Кислородът освежава и витализира кожата.
ФУНКЦИЯ OXY TONE DISK

Кислороден интензивен лицев масажор.

Специален ротационен масажен диск интензивно стимулира субкутанелните мастни клетки и подпомага метаболизма.Той успешно премахва излишните липидни клетки както и видимо намалява двойната брадичка в комбинация с OXYjet Body Slim Treatment. Червената био светлина прониква дълбоко, стимулира активността на мастните клетки и редуцира мастните депа.Кислородът витализира кожата.

ФУНКЦИЯ OXY SPRAY

Кислороден спрей за лице.

Нежната струя кислород стимулира клетките и имунната система на кожата, редуцира акне, възпленията след микродермабразио или агресивни пилинги и заздравява кожата.
В комбинация с NORA BODE флуиди кожата е овлажнена интензивано, изгладена и свежа.

ФУНКЦИЯ OXY AROMA THERAPY

Кислородна аромотерапевтична инхалация.

За тонизиране и енергизиране на цялото тяло.За повече енергия на тялото и душата чрез специално създадени есенциални масла.Абсолютно възстановяване на организма и отлични резултати при главоболие, стрес, безсъние, депресия и др.

 

OXY ТЯЛО

ФУНКЦИЯ OXY TONE ROLLER

Кислороден детоксикиращ масажор.

Специално разработен накрайник за крака и ръце.Подходящ за лимфен дренаж.

ФУНКЦИЯ OXY TONE DISK

Кислороден интензивен масаж за тяло.

Специално ротиращ се масажен диск интензивно стимулира дермата.Терапията е подходяща за стягане и повдигане на гърдите. Червената био светлина прониква дълбоко, стимулира активността на мастните клетки и редуцира мастните депа.

ФУНКЦИЯ OXY JET BODY INJECTION

Кислороднo инжектиране за тяло.

Специално формулирани козметични продукти и кислород проникват в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.Образува се кожно депо в дълбоките кожни слоеве.Терапията е подходяща за отслабващи, стагащи и терапии против целулит.

Ваучери за подарък
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
Промоции
Нови предложения