НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht

НОВО В EXPLOSION !!!

OXY JETEXPRESS FILLER TREATMENT

Концентратите ABSOLUTE EFFECTS и маската от ЧИСТ КОЛАГЕН с ПЕПТИДИ са много нови лекарствени коктейли с доказана ефективност , висока концентрация на активни съставки и аромат, без парабени , PEG, и минерални масла .

Това означава, че те са толкова ефективни и в същото време толкова чисти , и по този начин са напълно подходящи за въвеждане с OXY JET- импулсно инжектиране на кислород под налягане
И двете се характеризират с бързи и видими резултати особено кадифено покритие.И маската и серумите се водят с необичайната формулировка
“ пълнител “ за кожата.
По време на импулсното инжектиране на кислород под налягане с OXY JET проникват активните съставки на концентратите и се разтварят пептидите от маската в дълбочина. Разтворимите колагенови влакна осигуряват интензивно проникване… така че има натрупване на активни вещества във всички сфери на кожата. Концентрираният кислород снабдява кожата с енергия и свежест. Подмладяващата лифтинг терапия EXPRES FILLER COCTAIL действа в дълбочина. До сега лифтинг терапиите въздействаха само върху повърхностните слоеве на кожата. Днес,новата кислородна концепция е истинска “ подмладяваща революция”, тъй като стимулира и тонизира лицевите мускули и постига лифтинг ефект.
Лифтинг терапия с видими резултати още след първата процедура
Клетъчната активност е възстановена, а чертите на лицето са “лифтирани” до неузнаваемост. След препоръчителен курс от три терапии лицето Ви ще е изглежда видимо подмладено … без никакви инжекции!

Цена:
Лице – 120лв
Пакет 3 проц. – 297лв.

Лице, шия и деколте – 150лв.
Пакет 3 проц. – 360лв.


ABSOLUTE ЕФЕКТ – Концентрати ca идеално разрешаване на проблеми за всички типове кожа :

НОРА BODE Концепция The Beauty предлага уникален и патентован метод на лечение.
Решаващ елемент в действието на НОРА BODE за красота е концепцията с концентриран кислород. Не е случайно, кислорода е еликсир на живота- жизнено важен за всички висши организми, тъй като чрез него се получава енергия за клетките. Тази енергия е необходима за самите клетки да изпълняват своите конкретни задачи в организма.Това важи и за кожните клетки.

OXYjet – Концепцията

С импулсния кислород под налягане и високо ефективни козметични серуми на НОРА BODE , чистият концентриран кислород навлиза в дълбоките слоеве на кожата…нежно без необходимост от игли , ефективно и безопасно! Всички проблемните области могат да бъдат лекувани без болка и странични ефекти. Например, бръчките са запълнени, пигментните петна изсветлели,акнеичната кожа успокоена и омекотена. Въведените в кожата активни съставки действат като дългосрочно депозит в дълбочина, а кислорода подхранва кожата, дава нова енергия и свежест. Oxygen – нашият еликсир на живота.

Важно за лечение: За да се задържи дълго в кожата, редовната употреба на съответния НОРА Боде препарат за домашна грижа е необходимо. Те точно пасват с преди това проникнали чрез инжектиране под налягане концентрати. Това е от решаващо значение за успеха на лечението в дългосрочен план.


ABSOLUTE обемни ефекти бустер (ЧЕРВЕН)

Отслабналата еластичност, увиснал контур на лицето и бръчки са типичните симптоми на зрялата кожа .

Ускорител обем взаимодейства с водорасли Commiphora , екстракти от трън и стволови клетки. Действа от вътре на вън на кожата , като по този начин изглажда бръчките и стяга контура на лицето видимо. Хидратира интензивно и придава на кожата кадифено гладка докосване .

ABSOLUTE ЕФЕКТИ Energy презареждане(СВЕТЛО СИНЪО)

Уморена със сив тен – изглеждаща кожа поради стрес , липса на сън. Това може да засегне всеки независимо от възрастта,важи както за жените, така и мъжете.

Концентратът на Energy Reload е чиста мощност: витамини А, Е и С , кислород и хиалуронова киселина. Съвместно в микрокапсулирана форма , проникват дълбоко в кожата и осигуряват свеж, младежки вид, пълен с енергия ц еластичност и устойчивост.

ABSOLUTE ЕФЕКТИ Brightening Corrector (жълто зелено)

Неравномерната пигментацията на кожата и възрастови петна нарушат цялостната картина на един чист тен и ни карат да изглежда по-възрастни отколкото сме.

The Brightening коректор осветява с витамин С , ниацинамид и растителни екстракти за тъмни петна по кожата , като по този начин се гарантира по-равномерно тен. В същото време той действа като рафинира порите, интензивно хидратира и подобрява еластичността на кожата, намалява бръчките .

ABSOLUTE ЕФЕКТИ чувствителна везна (синъо зелено)
Розацея , раздразнена и свръхчувствитела кожа с зачервявания и възпаления.

Sensitive Balance успокоява чувствителната кожа.
Специфичните пептид водят до постепенно до изчезване на зачервяванията, екстракти от чемшир стабилизират стените на кръвоносните съдове , а екстракта от сладък корен и невен успокояват кожата.
Липозомно капсулирани хиалуронова киселина дарява влага и оставя кожата свежа със сияен вид.

ABSOLUTE ЕФЕКТИ пречистване Control (бордо)

Нечистата кожа може да се появи във всяка възраст . Прекомерното кератинизацията на кожата , излишния себум с пъпки и възпаления са не само проблем на младежта, но също така се отнасят до повече възрастни , особено жени в менопауза , страдащи от хормонални пъпки.

Почистващ Control намалява подкожните мастни натрупвания от хормонални нарушения в кожата , като по този начин регулира потока на себум и облекчава възпаления и зачервявания . Тенът е чисто, фини пори и равномерен.Действа противовъзпалително,заздравяващо рани.

Цена:
Лице – 95лв
Пакет 3 проц. – 225лв.

Лице, шия и деколте – 120лв.
Пакет 3 проц. – 285лв.

Bие сте пристрастени към EXPLOSION…,другите към Вас!

За повече въпроси ,свържете се с нас на:
0888 805 709
052 600 374

Ваучери за подарък
НОВИНИ И СЪБИТИЯ
Промоции
Нови предложения