НОВАТА РАДИОЧЕСТОТНА ТЕХНОЛОГИЯ eMatrix - ГАРАНТИРАНА ГЛАДКА КОЖА!

НАЙ-МОДЕРНАТА В СВЕТА ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО УДИВИТЕЛНО ОБНОВЯВА КОЖАТА.

НОВАТА РАДИОЧЕСТОТНА ТЕХНОЛОГИЯ eMatrix – ГАРАНТИРАНА ГЛАДКА КОЖА!

През последните години световните тенденции в дерматологията са, да се преминава към по-щадящи и неаблативни процедури и методи на лечение.

Технологията еMatrix е най-новият шедьовър за фракционно подмладяване на кожата. Накрайникът му е първият в света, който използва технологията на фракционирана радиочестота (сублативно подмладяване).

Какво означава фракционно подмладяване?

Радиочестотната фракционна енергия въздейства върху епидермиса и дермата през матрица от микроелектродни биполярни елементи. Резултатът е термична аблация (премахване на горния микро-слой състарена и увредена кожа) и коагулация на равно разграничени кожни участъци с микроспопични размери. Кожата, която заобикаля обработвания участък служи за “резервоар” на клетки, и по този начин ускорява зарастването на кожата, стимулира обновяването й, и засилва лечебния ефект.
Резултатите от този метод са много по-трайни, ефективни и безопасни от аблативната апаратура.

Апликаторът Matrix RF
е разработен така, че да подава топлинна енергия към кожата диференцирано, през множество микроскопични електродни иглички. Апаратът анализира степента на аблацията, коагулацията и нагряването на кожата, като едновременно с това оценява и ефективността и безопасността на самата процедура.

Апаратурата eMatrix е абсолютно безопасна и ефективна за подмладяване на старееща кожа, премахване на белези от акне, бръчки и белези.

Процедурата и ефектите от нея

Стареенето на кожата се определя от различни текстурни кожни деформации. Фракционният eMatrix е проектиран за третиране на бръчки, белези от акне и подмладяване на кожата. Употребява се за дерматологични процедури, изискващи аблация и ресърфейсинг на кожата.
По време на процедурата и непосредствено след нея, се наблюдава зачервяване и лек оток на кожата на третираното място. Отокът обикновено изчезва в следващите няколко часа. Зачервяването може да остане за по-дълго, но обикновено и то изчезва до 12 часа. По време на оздравителната фаза, могат да се появят малки корички като точици на местата, които са били докоснати от електродите. Коричките ще отпаднат от самосебе си в рамките на следващите 24 до 48 часа.

Степента на подобрение и броя на необходимите процедури са индивидуални и варират в зависимост от увредеността на кожата и други фактори като тютюнопушене, например.

Предимства:
-Технологията на радиочестотната фракционна енергия е подходяща за всеки тип кожа
-Процедурата е безболезнена
-Няма странични ефекти и усложнения
-Няма опасност от изгаряне, пигментации, белези от процедурата
-Няма нужда да се криете от слънцето
-Не изисква възстановителен период.

Възможни странични ефекти:
-Дискомфорт или незначителна болка непосредствено след процедурата
-Зачервяване на кожата и/или отоци
-Увреждане на натуралната текстура на кожата в първите часове след процедурата

Резултатът е видим веднага след процедурата! Наблюдава се незабавно изглаждане и освежаване на кожата, но пак най-добрият и устойчив резултат се постига 2-4 месеца след приключването на курса процедури, назначен от Вашия дерматолог.

Снимки “преди и след”

Акнето (младежки пъпки или акне вулгарис) е хронично заболяване на кожата, което може да съсипе живота на страдащия. Обикновено засяга лицето, гърба и гърдите.

e-Matrix премахва акне и белези със силата на радиочестотата.

Как действа e-Matrix?
Системата e-Matrix е разработена за нетравматично обновяване на кожата и е първата в света технология, базирана не на лазерна енергия, а на биполярна фракционна (“решетъчна”) радиочестота. За разлика от лазерната, радиочестотната енергия достига директно в дъбоките слоеве на дермата. Тя прониква през матрица във формата на решетка и въздейства върху микроточки. По този начин се ускорява процесът на възстановяване като се изключват страничните ефекти, познати от инвазивното лазерно лечение: дълъг период на възстановяване след процедурата, хиперпигментация, вероятност от инфектиране на третираната зона. Чрез дълбочинно нагряване на тъканите се стимулира производството на колаген и се подпомага образуването на нови здрави клетки кожа. Кожата се изглажда и става по-еластична. Броят на необходимите процедури средно е 3 като периодът между тях е 4-6 седмици.

Какво да очакваме след процедура с e-Matrix?
Самата процедурата е безболезнена, няма странични ефекти и усложнения като изгаряне, пигментации и белези от процедурата. По време на процедурата и непосредствено след нея, е възможно да се наблюдава зачервяване и лек оток на третираното място. Отокът обикновено изчезва в следващите няколко часа. Зачервяването може да остане за по-дълго, но обикновено и то изчезва до 12 часа. По време на оздравителната фаза могат да се появят малки корички, които отпаднат от самосебе си в рамките на следващите 24 до 48 часа.

Чрез въздействието на биполярната фракционна радиочестота се постига:
-премахване на пъпките,
-свиване на разширените пори
-изглаждане на ръбците и белезите от акне или хирургически операции
-гладка и кадифена кожа.

 

ЦЕНИ:

ТРЕТИРАНЕ НА БЕЛЕЗИ – 300 лв.

БЕЛЕЗИ ОТ АКНЕ – MATRIX RF
-цяло лице – 700 лв.
-бузи – 500лв.

СУБЛАТИВНО ПОДМЛАДЯВАНЕ – MATRIX RF
-лице и деколте – 900 лв.
-цяло лице – 700 лв.

Козметика
Домашна грижа
Кислородни терапии OXYjet STAR
НОВО! СУПЕР ЛИФТИНГ-OXYjet+BIO2licht
Грижа за ръцете и краката

Медико-естетични процедури
ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО - сауни, тангентор, апаратни процедури.
МАСАЖИ

СОЛАРИУМ

ФРИЗЬОР